Hot News
Rusia a limitat difuzarea a peste 80 de mass-media străine
26/06
Discursul introductiv al ministrului Lavrov în cadrul negocierilor cu șeful MAE belorus, Aleinik
26/06

Peskov, despre băncile occidentale care au rămas în Rusia

Dmitri Peskov/ Foto: RIA Novosti

Băncile occidentale care au rămas în Federația Rusă îndeplinesc funcții importante în interesul clienților străini, a anunțat secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, citat de RIA Novosti.

„Ele vor îndeplini funcții destul de importante de transfer de fonduri. Și nu doar în interesele clienților noștri ai acestor bănci, dar și în interesele clienților străini. Nu uitați, că aici, în economia rusă, lucrează foarte mult mediu de afaceri occidental, care va continua să activeze aici și care au investiții uriașe de mai multe miliarde de dolari. Ideea este că majoritatea companiilor nu au plecat, ci continuă să lucreze pe această piață”, a spus Peskov adresându-se jurnaliștilor, întrebat fiind ce importanță au pentru Rusia băncile occidentale și cât este de necesar ca ele să-și păstreze pozițiile în Rusia.

Secretarul de presă al șefului statului a menționat că dacă aceste bănci își încetează activitățile, companiile străine vor avea de suferit la fel de mult ca și cele rusești.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Acele de cusut sunt de folos atâta vreme cât au urechi, iar oamenii – atâta vreme cât au suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2886675