Hot News
Adevărul despre muniția cu fragmentare care a explodat la Sevastopol
25/06
Rusia a limitat difuzarea a peste 80 de mass-media străine
26/06

Robert Kenndy, despre atacul ucrainean asupra Sevastopolului

Robert Kennedy Jr./ Foto: dzen.ru

Prin atacul lansat asupra orașului Sevastopolul cu rachete americane ATACMS, Kievul escaladează conflictul, a scris candidatul independent la președinția Statelor Unite, Robert Kennedy jr., pe rețeaua de socializare X, relatează RIA Novosti.

„Încă o escaladare nesăbuită din partea Ucrainei, marioneta americanilor”, se arată în postare.

Politicianul american a menționat că Rusia „va trage Statele Unite la răspundere” pentru atacul lansat asupra civililor cu muniții de fragmentare.

Din cele cinci rachete operațional-tactice americane ATACMS lansate de armata Ucrainei, patru au fost interceptate de apărarea aeriană rusă. Focosul cu muniție de fragmentație al celei de-a cincea rachete a explodat în aer deasupra plajei din Sevastopol. Peste 151 de persoane au suferit răni mai mult sau mai puțin grave. 82 dintre victime au fost spitalizate, inclusiv 27 de copii.

Ministerul Apărării a spus că Washingtonul, alături de autoritățile ucrainene, poartă responsabilitatea pentru acest atac, deoarece misiunile de zbor pentru rachetele ATACMS sunt introduse de specialiști americani pe baza datelor provenite de la sateliții de spionaj americani.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Guvernul american și toți cei care conduc din spatele lui sunt criminali și mincinoși. Blestemată nație! Puțini mai există în această țară care sunt întregi la minte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2883834