Hot News
În Daghestan a fost introdus regimul de operațiune antiteroristă
24/06
Antonov: Washingtonului încearcă să treacă sub tăcere crima cumplită împotriva civililor ruși din Sevastopol
24/06

Un politician britanic a îndemnat Occidentul să-și recunoască greșelile în Ucraina

Foto: Global Look Press/Keystone Press Agency/ Vzgliad

Pentru a rezolva conflictul din Ucraina, Occidentul trebuie să-și recunoască greșelile, scrie într-un articol pentru The Telegraph, politicianul britanic Nigel Farage (în imagine), relatează Vzgliad.

După cum afirmă Farage, când el își exprimă public poziția, este acuzat că sprijină poziția președintelui rus Vladimir Putin. Pentru asta, el a refuzat să-și ceară scuze, adăugând că pur și simplu încearcă să spună adevărul despre cauzele reale ale conflictului din Ucraina și despre calculele greșite ale Occidentului în acest sens.

După cum a subliniat Farage, în conflictul din Ucraina nu există o soluție simplă, dar începutul trebuie să fie recunoașterea adevărului despre cauze și consecințe, motiv pentru care el de zece ani încearcă să spună cum este totul.

„Acei calomniatori care susțin că, dacă spun adevărul, asta mă face să fiu „purtător de cuvânt al lui Putin” nu fac decât să dezvăluie slăbiciunea argumentelor lor”, a menționat el.

Sâmbătă, Farage a spus că prin extinderea constantă spre est, NATO și Uniunea Europeană au provocat conflictul din Ucraina. Într-un interviu acordat televiziunii britanice, el a spus că a avertizat în legătură cu pericolul unui conflict în Ucraina încă din 2014, după care a fost criticat de politicienii britanici. Secretarul Apărării, John Healey, a spus despre liderul Reform UK, că este „inapt” pentru orice funcție politică, în timp ce premierul britanic Rishi Sunak a spus că declarațiile lui Farage despre conflictul din Ucraina sunt „periculoase” pentru securitatea Marii Britanii și a aliaților săi.

Anterior, liderul partidului britanic Reform UK, Nigel Farage, l-a sfătuit pe Volodimir Zelenski să negocieze cu Rusia.

Dmitri Zubarev

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Ca să recunoști că ai greșit trebuie să ai curaj să faci asta, să lași deoparte mândria, aroganța și încrederea prea mare în sine. Mai trebuie și să ai respect față de cel căruia i-ai greșit și să-i ceri iertare. Credeți că Occidentul și SUA (mai ales) ar putea face asta vreodată? Eu nu cred.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2888422