Hot News
Un politician britanic a îndemnat Occidentul să-și recunoască greșelile în Ucraina
24/06
FT: Cum putea primi Ucraina arme sârbești în valoare de 800 de milioane de euro
24/06

Antonov: Washingtonului încearcă să treacă sub tăcere crima cumplită împotriva civililor ruși din Sevastopol

Ambasadorul Anatoli Antonov/ Foto: Ambasada Rusiei în SUA

Răspunsul ambasadorului rus în SUA Anatoli Antonov la o întrebare a presei.

Stimate Anatoli Ivanovici, cum ați comenta lipsa de reacție a autorităților oficiale americane la atacul cu rachete ATACMS asupra civililor din Crimeea?

A. Antonov: – Administrația susține în mod demonstrativ crimele comise de regimului de la Kiev. Ea a trecut de partea terorismului internațional. Încurajează atacurile banderoviștilor asupra civililor.

  • Nu există nicio justificare pentru actele sângeroase ale Forțelor Armate ucrainene. Infracțiunile au fost comise intenționat când pe plajă era un număr foarte mare de ruși. Bandiții nici nu au ezitat să omoare femei și copii în zi de sărbătoare creștină venerată de toți.
  • Încercările Washingtonului de a trece sub tăcere crima cumplită împotriva cetățenilor ruși provoacă mânie și indignare. Peste Ocean, americanii nu vor putea sta liniștit și nu vor scăpa de responsabilitatea pentru sângele și lacrimile vărsate de oameni nevinovați.
  • Furnizarea de arme americane banderoviștilor-marionete, care au primit dreptul de a ataca populația civilă, nu face decât să cofirme dorința autorităților americane de a continua războiul, ignorând victimele umane. Pentru factorii de decizie de la Washington este evident că munițiile cu fragmentare cu care erau echipate rachetele ATACMS nu pot fi lansate fără implicarea specialiștilor americani și sprijinul serviciilor de informații americane. Nu este o coincidență că dronele inamice roiesc aproape în fiecare zi deasupra Mării Negre.
  • Toate acestea indică faptul că politica externă pseudo-umană a Americii a murit în mlaștina sângeroasă a crizei ucrainene. Devine aproape imposibil pentru rusofobi să-și justifice implicarea directă în conflictul din spațiul post-sovietic.
  • Exprimăm sincerele noastre condoleanțe rudelor și apropiaților celor uciși și răniți în atacul terorist de duminică. Dorim însănătoșire grabnică celor răniți. Suntem încrezători că naziștii vor primi un răspuns dur pe front. Și nu numai.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Washingtonul trece sub tăcere aceste crime, așa cum a trecut și crimele de la Crocus, distrugerea gazoductelor, a hidrocentralei, a podului Kerci. Să mai continui? Americanii le vor trece sub tăcere și pe cele viitoare, că doar nu se vor acuza singuri. Sunt implicați în toate acestea. William Blum, fost angajat al Departamentului de Stat al SUA declarase acum câțiva ani: ,,Din anul 1945 și până în 2003, Statele Unite au încercat să răstoarne peste 40 de guverne străine și să reprime peste 30 de mișcări ale maselor împotriva regimurilor intolerabile. În decursul acestui proces, SUA a bombardat în jur de 25 de țări, a cauzat moartea a mai multor milioane de oameni și a condamnat și mai multe milioane de oameni la o viață de agonie și disperare.” Au trecut peste 20 de ani de la aceste statistici dezvăluite de un american despre crimele și nedreptățile făcute de propriul guvern. Câte țări au mai fost bombardate între timp, câte milioane de oameni au mai ucis? SUA s-au transformat într-una dintre cele mai disprețuite națiuni din lume. Rezultatul politicii naționale a Americii, sub stindardul fals al libertății și democrației, de a construi un imperiu este catastrofal. SUA au dorit să impună democrația tuturor popoarelor cucerite, inclusiv caprelor din văgăunile afgane. Destabilizează țări și ucid oameni fără nici o remușcare. Au bombardat Sevastopolul într-o zi de mare sărbătoare a creștinilor ortodocși. Eu cred că au atacat intenționat în această zi, tocmai că guvernul american este condus de kazari și naziști, așa cum este și cel ucrainean. Iugoslavia nu a fost bombardată de Sfintele Paști? Acești nenorociți nu au nici o religie, slujesc forțelor oculte. Am mai spus că e vital pentru Rusia să cucerească zona Odessei și toată acea porțiune de sud, ca să închidă accesul ucrainenilor la Marea Neagră. Apoi, ocupați-vă de americani. Nu veți avea niciodată liniște până nu-i puneți cu botul pe labe. Lumea întreagă va răsufla mai ușurată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2886582