Hot News
Antonov, despre vizita lui Putin la Phenian și Hanoi
23/06
Unde va duce o alianță militară între Rusia și Coreea de Nord
23/06

Responsible Statecraft: Putin și-a înăsprit poziția privind negocierile cu Ucraina

Președintele Vladimir Putin/ Foto. URA.ru

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a înăsprit condițiile pentru soluționarea conflictului cu Ucraina, scrie publicația Responsible Statecraft, preluată de URA.ru.

„La rândul său, Putin și-a consolidat și el poziția în negocierile desfășurate weekendul trecut. Într-o declarație recent publicată, el a spus clar că Rusia va pune capăt operațiunii militare doar în cazul în care Ucraina va renunța la năzuințele ei de a adera la NATO și va ceda patru regiuni”, se arată în articolul din publicația mai sus menționată.

Autorul materialului scrie că noua poziție a Rusiei a apărut ca răspuns la summitul din Elveția organizat de Ucraina pentru a dezbate „formula de pace a lui Zelenski”. Cu toate acestea, în pofida eforturilor Kievului, nu s-au obținut rezultate semnificative.

Anterior, Putin a spus că Moscova nu va lăsa fără răspuns atacurile ucrainene asupra Federației Ruse și atentatele teroriste. Kievul este obligat să răspundă pentru atrocitățile comise, pentru crimele împotriva civililor, pentru atacurile teroriste și bombardarea orașelor și satelor. Secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, a subliniat că Rusia va atinge toate obiectivele operațiunii speciale și va merge până la capăt în această chestiune.

Anatoli Marmîșev

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Nu cred că va mai exista o negociere. Toate propunerile Rusiei au fost respinse. Pentru Ucraina, cel mai bine ar fi capitularea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2886576