Hot News
În Ucraina, la cererea Patriarhului Kirill și cu intervenția Papei Francisc, a fost eliberat mitropolitul Ionafan
23/06
Deputatul Kartapolov, despre modificările din doctrina nucleară a Rusiei
23/06

NYT: Vizita lui Putin în Coreea de Nord și Vietnam a înfuriat Statele Unite

Vizita președintelui Vladimir Putin în Vietnam. În imagine, împreună cu omologul său vietnamez To Lam/ Foto: news.ru

Vizita președintelui Rusiei, Vladimir Putin, în Coreea de Nord și Vietnam a arătat cine va deveni principalul organizator al țărilor necontrolate de Washington, a declarat ambasadorul american în Japonia, Rahm Emanuel, relatează publicația Vzgliad.

În opinia diplomatului, prin deplasările lui, Putin a pus în practică „cele mai negre temeri ale Statelor Unite”, scrie cotidianul The New York Times.

Autorul articolului este de părere că vizita „îndrăzneață” a lui Putin prevestește pentru Washington și mai multe neplăceri și potențiale amenințări în regiunea asiatică și a scos foarte tare din minți Statele Unite.

Anterior, fostul consilier al Pentagonului, Douglas Macgregor, a declarat că Putin „a scos ochii Occidentului” cu vizitele lui în RPDC și Vietnam.

La rândul său, ambasadorul Rusiei în Statele Unite, Anatoli Antonov, a apreciat că recentele vizite ale liderului rus în Coreea de Nord și Vietnam „pun Washingtonul într-o situație penibilă”.

Vera Basilaia

1 Comment

  1. Carmen spune:

    De furia și de stările de agitație ale Statelor Unite nu mai poate președintele Putin. Nici la bască nu-l doare! El are o misiune pe care trebuie să o ducă la bun sfârșit, nu se împiedică în amănunte. Succes Vladimir Vladimirovici Putin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2886610