Hot News
NYT: Vizita lui Putin în Coreea de Nord și Vietnam a înfuriat Statele Unite
23/06
Atac terorist cu rachete asupra Sevastopolului: Patru rachete ATACMS, incerceptate
24/06

Deputatul Kartapolov, despre modificările din doctrina nucleară a Rusiei

Foto: Voennoe delo

Șeful Comisiei Dumei de Stat pentru Apărare, deputatul Andrei Kartapolov, este de părere că în doctrina nucleară a Rusiei ar putea apărea modificări. Politicianul crede că acest lucru se va întâmpla în cazul în care vor crește provocările și amenințările la adresa Rusiei, informează Voennoe delo.

„Totul va depinde de cum se va schimba stiuația militaro-politică. Doctrina reflectă reacția noastră la ceea ce se întâmplă în jurul țării noastre”, a explicat politicianul citat de RIA Novosti.

În opinia lui Kartapolov, nu este exlus să fie modificat momentului luării deciziei privind folosirea armelor nucleare. Totuși, în acest moment este prea devreme să vorbim despre așa ceva, crede deputatul.

Zilele trecute, președintele Vladimir Putin a declarat că Moscova ar putea coborî pragul de folosire a armelor nucleare. El a menționat că unele țări occidentale dezvoltă acum dispozitive nucleare explozive cu putere ultra-scăzută. În același timp, unii politicieni occidentali au avansat ideea că folosirea unor astfel de arme nu este ceva îngrozitor.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    În doctrina nucleară a Rusiei TREBUIE să apară modificări pentru că provocările și amenințările au luat amploare. Astăzi a avut loc un atac cu rachete americane ATACMS asupra Sevastopolului, ucigând 3 persoane și rănind 124 (inclusiv 27 de copii, 5 dintre ei fiind în stare critică). Statele Unite sunt responsabile pentru acest atac, în primul rând că au furnizat aceste rachete Ucrainei și, în al doilea rând, pentru că în toate sarcinile de zbor ale rachetelor ATACMS intră specialiștii americani pe baza datelor proprii de informații prin satelit ale SUA. Nu știu dacă dosarul penal pentru acuzații de terorism deschis de comitetul rus de anchetă este suficient. Nu credeți că SUA și Ucraina au depășit limitele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2886622