Hot News
Zaharova, despre cel mai mare necaz al Europei
20/06
Kim Jong Un a dăruit lui Putin doi câini Pungsan, o rasă rară
21/06

Serviciile de informații ruse: Cine este „succesorul” lui Zelenski

Valeri Zaluznîi și Volodimir Zelenski/ Foto: topcor.ru

Occidentul se pregătește să-l înlocuiască pe președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, cu fostul comandant șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Valeri Zalujnîi, a anunțat SVR (Serviciul de Informații Externe al Rusiei), relatează Vzgliad.

Potrivit datelor obținute de serviciile de informații ruse, Statele Unite îl vor înlocui pe Zelenski cu unul dintre politicienii ucraineni care se va dovedi potrivit pentru a purta negocieri cu Moscova în vederea rezolvării conflictului. Iar cel mai adecvat candidat este, în versiunea Washingtonului, fostul comandant șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Valeri Zalujnîi.

În opinia SVR, ”conștientizând că este inutil să speri într-o ”înfrângere strategică a Rusiei” și fără să stea pe gânduri, Casa Albă îl va arunca pe Zelenski la coșul de gunoi al istoriei.

Legitimitatea lui Volodimir Zelenski depinde în totalitate de sprijinul occidental, Occidentul este pe deplin mulțumit de această situație, dar imediat ce Rusia își va consolida reușitele pe câmpul de luptă, iar Forțele Armate ale Ucrainei, epuizate și demoralizate, vor ajunge într-o situație fără speranță, îl vor sacrifica ușor, reiese din raportul SVR.

Serviciul de informații a subliniat că Zelenski „și-a pierdut toată independența”, „este ținut într-o lesă scurtă în mâinile curatorilor occidentali” și nu va putea evita responsabilitatea pentru declanșarea unui „război de amploare” în Europa.

Anterior, fostul agent CIA, Larry Johnson, a declara că Rusia ar putea purta negocieri de pace cu Sîrski sau Zalujnîi.

Vladimir Putin a spus că legitimitatea lui Zelenski nu poate fi restabilită prin nicio șmecherie.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Schimbarea pe care vor să o facă Statele Unite și Occidentul va fi tot în favoarea lor. Că îmi este greu să admit din partea lor o schimbare în avantajul Rusiei. Nu le stă în ,,caracter.” La noi este o vorbă: ,,Scapi de dracu’ și dai de mă-sa.” Ar fi bine să fie o schimbare pozitivă, dar… Poate s-au plictisit de Zelenski, poate el a devenit prea tupeist. Oricum, șmecherii americani și occidentali se vor spăla pe mâini precum Pilat. Vor arunca toată vina pe Zelenski, deși nu e singurul vinovat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2886622