Hot News
Serviciile de informații ruse: Cine este „succesorul” lui Zelenski
21/06
Implicarea în războiul din Ucraina pune în dilemă Occidentul
21/06

Kim Jong Un a dăruit lui Putin doi câini Pungsan, o rasă rară

Foto: @Chinacrysis X.com/ tvzvezda.ru

Câinii din rasa Pungsan sunt foarte rari și nu există, practic, dincolo de granițele Coreei de Nord, scrie TVZvezda. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a primit cadou, din partea omologului său nord-coreean, doi câini de vânătoare Pungsan.

Acești câini sunt considerați rari și se întâlnesc doar pe teritoriul Coreei de Nord, fiind, practic, necunoscuți dincolo de granițele acestei țări, a anunțat agenția oficială de știri a Coreei de Nord, KCNA.

„În grădina reședinței Kumsusan rezervată oaspeților de onoare, tovarășul Kim Jong-un i-a dăruit președintelui Putin o pereche de câini Pungsan, rasa națională de câini a țării noastre”, au precizat jurnaliștii nord-coreeni.

În aprilie 2016 s-au împlinit 60 de ani de când autoritățile din Coreea de Nord au declarat rasa Pungsan monument al naturii.

Președintele Putin a efectuat o vizită de stat în Republica Populară Democrată Coreeană în perioada 18-19 iunie, ca răspuns la invitația pe care liderul nord-coreean i-a făcut-o cu prilejul deplasării sale în Rusia, în septembrie 2023.

Atunci, Kim Jong Un a primit din partea lui Putin o mașină de fabricație rusă. Iar acum, potrivit RBC, președintele rus i-a oferit lui Kim Jong Un un al doilea Aurus, un set de ceai și un pumnal de amiral. Asistentul șefului statului Iuri Ușakov a spus că lui Putin i s-au oferit drept cadouri mai multe variante ale imaginilor sale, „toate destul de artistice, inclusiv busturi”.

2 Comments

  1. Carmen spune:

    Frumoși câini! Acești câini de vânătoare sunt recunoscuți pentru loialitatea și inteligența lor. Președintele Putin apreciază loialitatea, atât a câinilor, dar mai ales a oamenilor din jurul său.

  2. Dan Deleanu spune:

    Gesturi naturale ,umane intre adevarati LIDERI-OAMENI ,nu paiate sau marionete cu pretenti de lideri mondiali!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2886586