Hot News
Giganții nu au plecat din Rusia
20/06
Putin, despre proiectele Rusiei în Vietnam și relațiile reciproce
20/06

Serghei Riabkov: Ucraina nu va adera niciodată la NATO

Ministrul adjunct de Externe al Rusiei, Serghei Riabkov/ Foto: TASS

Ucraina nu va deveni niciodată membră a Alianței Nord-Atlantice (NATO), a declarat adjunctul ministrului rus de Externe, Serghei Riabkov, comentând declarația Secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, care a condiționat intrarea Ucrainei în Alianță de victoria în conflictul cu Federația Rusă, scrie Fontanka.ru.

Potrivit diplomatului rus, „decizia liderilor NATO din 2008 ca Ucraina să devină membră a Alianței a fost declanșatorul întregii crize pe care o vedem astăzi”.

„Dacă membrii NATO sunt gata să continue să calce în aceleași greble și istoria nu îi învață nimic, atunci vor fi loviți în frunte de mânerul acestor greble, iar vânătăile lor vor fi tot mai adânci”, a adăugat diplomatul.

Anterior, Riabkov a spus că parametrii doctrinei militare a Rusiei și bazele politicii de stat în domeniul descurajării nucleare au nevoie de o serie de clarificări, la care se lucrează deja.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Cum victoria Ucrainei împotriva Rusiei este imposibilă și face parte din domeniul SF, condiționarea lui Stoltenberg ar trebui să-i dea de gândit lui Zelenski. A fost târât în acest conflict pentru interesele altora. La summit-ul NATO din iulie de la Washington principalele puncte de discuție vor fi creșterea sprijinului financiar și militar pentru Ucraina pentru a reduce povara asupra SUA. Prin urmare, este vorba doar de bani și afaceri, nimănui nu-i pasă de poporul ucrainean. Zelenski nefiind un erou, el nu poate depăși cu demnitate înfrângerea, se agață de iluzii și de promisiuni mincinoase. Vrea să pară ceea ce nu este și recurge la tot felul de viclenii. De-ar putea să-și vadă în acele momente chipul de cameleon…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2886625