Categories: MilitarRusia si lumea

La summitul pentru Ucraina s-au strigat lozinci banderoviste

La conferința pentru Ucraina, desfășurată în weekend în stațiunea Burgenstock, din Elveția, șefii mai multor delegații participante au scandat, urmând exemplul premierului Canadei, Justin Trudeau, lozinci banderoviste când s-a făcut fotografia de grup, după cum s-a văzut în transmisiunea directă de la eveniment, scrie RIA Novosti.

Concret, s-a strigat „Slavă Ucrainei, slavă eroilor”. În ianuarie 2024, Ministerul de Justiție al Rusiei a inclus acest slogan pe lista celor naziste.

În timpul transmisiunii în direct s-a văzut cum Trudeau strigă ”Slavă Ucrainei!” Unii dintre cei o sută de șefi de delegații, printre care și 55 de șefi de stat și de guvern, inclusiv șeful MAE elvețian, Ignazio Cassis, i-au răspuns cu „slavă eroilor”.

În trecut, Trudeau a fost deja implicat într-un scandal legat de colaboratori ucraineni ai nazismului. Pe 22 septembrie 2023, în parlamentul canadian a fost invitat, în onoarea vizitei lui Volodimir Zelenski, Yaroslav Gunko. În vârstă de de 98 de ani, el a fost prezentat sălii care-l aplauda drept veteran al luptei împotriva rușilor. În realitate însă, el s-a dovedit a fi fost luptător al diviziei SS „Galicia”, alcătuit din naționaliști ucraineni. Divizie care nu numai că a luptat cu Armata Roșie, dar s-a remarcat prin atrocitățile comise împotriva evreilor, polonezilor, belorușilor și slovacilor. Ulterior, Trudeau și-a cerut scuze pentru „greșeala cumplită” de a-l onora pe Gunko.

Așa-numita conferință de pace pentru Ucraina s-a desfășurat la 15-16 iunie în stațiunea de lux Bürgenstock, din Elveția. Au participat reprezentanți a 91 de state și opt organizații internaționale. Rusia nu a participat la eveniment. Nu au venit la conferință nici președinții SUA, Chinei și Braziliei, Joe Biden, Xi Jinping și Luiz Inacio Lula da Silva.

Kremlinul a declarat că a căuta căi de ieșire din situația conflictului ucrainean fără participarea Rusiei este absolut ilogic și inutil.

Owner

View Comments

  • Au demonstrat că sunt adepții ideologiei naziste. Mai trebuia să facă salutul sau poate că l-au făcut în culise și să-l aducă pe Hitler împăiat. La acest summit de ,,pace" doar 80 de state membre ONU din 193 (adică 41%) au fost de acord cu declarația finală. Victoria lor pe care o afișează cu zâmbetul pe buze este un eșec răsunător. S-au umflat în pene, dar la prima adiere de vânt le-au căzut penele. Nici Kamala Haris nu a suportat să stea până la sfârșitul summit-ului. SUA și Occidentul atât de mult doresc pacea în Ucraina, cum doresc eu să devin balerină! Biden se concentrează pe continuarea războiului, Occidentul livrează în continuare armament și avioane de luptă Kievului, noi antrenăm piloți ucraineni și am pus în funcțiune al doilea sistem Patriot (le vom dona ambele lui Zelenski?) Despre ce pace vorbesc tembelii ăștia? S-a mai trezit și fostul ministru de externe german, Sigmar Gabriel, să declare într-un interviu pentru Stern că trebuie luată o poziție mai dură împotriva Rusiei și a adus în discuție trimiterea de soldați germani pe front. Pe lângă alte cretinisme declarate, el a mai adăugat: ,,Dar va trebui să punem din nou Rusia la pământ, așa cum am făcut cu Uniunea Sovietică în Războiul Rece." Acum este clar că toți acești indivizi din Occident nu sunt doar pro-Ucraina, ei sunt naziști globaliști. Naziștii și ideologia lor n-a pierit. Acum a ieșit din subteran. Pe bună dreptate a spus președintele Putin la o conferință de presă: ,,Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar nivelul de educație al celor care iau decizii, inclusiv în Republica Federală, lasă mult de dorit în opinia mea." Sunt oameni care și-au pierdut simțul realității. Dar timpul trece în defavoarea Ucrainei, rușii înaintează, Ucraina va deveni tot mai mică, negocierile vor fi tot mai dificile pentru Zelenski. Sper ca trupele rusești să cucerească Odessa cu toată partea sudică și să le taie accesul la Marea Neagră.
    Poza e de colecție: Justin+Volodimir=Love.

Recent Posts

Pușkov: Răspuns tăios la declarația premierului danez privind „liniile roșii”

Șeful Comisiei pentru politica informațională și interacțiune cu mass-media a Consiliului Federației, senatorul Aleksei Pușkov,…

5 ore ago

Bortnikov: Legiunea internațională a armatei ucrainene numără 18.000 de oameni

Legiunea internațională a Forțelor Armate ale Ucrainei (AFU) este formată din cetățeni din peste 85…

9 ore ago

Masacrul de la Volînia: De ce se tem autoritățile de la Kiev

Autorităților ucrainene le este frică să dezgroape osemintele victimelor masacrului de la Volînia, deoarece se…

10 ore ago

Patriarhul Kirill a luat apărarea teoriei lui Darwin

Patriarhul Kirill a declarat că evoluția nu contrazice planul lui Dumnezeu și, de aceea, nu…

11 ore ago

Plângere împotriva lui Stoltenberg pentru implicare în pregătirea conflictului din Ucraina

În Belgia a fost depusă o plângere în instanță împotriva fostului secretar general al NATO,…

o zi ago

Mesajul soldaților ucraineni lăsat în interiorul minelor nearmate: „Iertați-ne, rușilor!”

Soldații ucraineni au lăsat mine nearmate, iar în unele dintre ele au pus în interior…

o zi ago

This website uses cookies.