Categories: MilitarRusia si lumea

13 țări au refuzat să semneze declarația „summit-ului pentru pace”

Participanții la summitul pentru pace au adoptat o declarație finală privind rezultatele conferinței. 13 țări nu au semnat documentul, relatează Rambler, citând RIA Novosti.

La eveniment au participat 91 de state. Dar listă țărilor care au susținut documentul, publicata de țara-gazda conține doar 78. Prin urmare, declarația a fost respinsă de 13 țări, autoritățile din 11 dintre ele au făcut-o de la bun început, acestea sunt Armenia, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Libia, Africa de Sud, India, Indonezia, Thailanda, Mexic. , Brazilia.

În plus, încă două țări, după cum s-a dovedit mai târziu, și-au retras semnăturile. La început au apărut pe lista celor care au susținut comunicatul, dar ulterior au fost scoase de acolo. Este vorba de Irak și Iordania. Informațiile despre motivul pentru care aceste țări și-au răzgândit în ultimul moment încă lipsesc.

În același timp, și-au depus semnăturile pe document final șefii delegațiilor din Turcia, Elveția, Geoergia, SUA și din majoritatea țărilor UE.

Rambler amintește că organizatorii conferinței au trimis invitații șefilor a 160 de state. Au acceptat să participe 91 de țări și opt organizații internaționale, China și o serie de alte țări au refuzat invitația.

Owner

View Comments

  • Asta înseamnă că printre liderii prezenți la summit mai există 13 care gândesc logic, pe lângă cei care au refuzat invitația. Circul ăsta numit ,,summit" nu are nici o valoare, iar semnăturile nici atât. Guguștiucii au adoptat o declarație finală care a acuzat Rusia de toate suferințele și distrugerile de război. Tot în această declarație se solicită restabilirea controlului ucrainean asupra centralei nucleare din Zaporojie, schimbul tuturor prizonierilor și reîntoarcerea copiilor ,,răpiți" de Rusia. Măscăriciul ucrainean a declarat că președintele Putin trebuie oprit ,,în orice fel putem", fie prin mijloace militare, fie prin mijloace diplomatice. Mai zice individul: ,,Noi trebuie să ne facem treaba, să nu ne gândim la Rusia, să facem ce avem de făcut. Deocamdată Rusia și liderii săi nu sunt pregătiți pentru o pace justă." Mincinosul patologic Zelenski este singurul vinovat de toate suferințele și distrugerile, de toți cei morți sau răniți, nu Rusia. El a refuzat încheierea conflictului, când s-a răzgândit și nu a mai semnat tratatul de pace de la Istanbul. El s-a lăsat păcălit de viclenii anglo-americani. Îndrăznește să-l acuze pe președintele Putin că nu dorește pace? E un idiot! În privința schimbului de prizonieri ce ne poate spune despre avionul pe care l-au doborât ucrainenii și în care erau prizonieri pentru schimb? Iar să acuzi Rusia că a răpit copiii ucraineni, este o lipsă totală de bun simț și de recunoștință. Acei copii au fost salvați de la moarte, au fost apărați de grupurile care se ocupă în Ucraina cu traficul de copii. Pianistul ratat vrea să-l oprească pe Putin în orice fel. Ce gânduri SF are... Singurul lucru pe care trebuie să-l facă Zelenski este să-și tragă un glonte în cap sau să se ascundă pe o insulă pustie de unde să nu se mai întoarcă niciodată. Despre declarațiile stupidei noastre de la MAE nu sunt în stare și nici nu merită să scriu. Asemenea cretinisme și lingușeli îmi provoacă greață. Scriu doar că individa a declarat că România susține formula de pace a lui Zelenski. Asta e doar părerea ei personală și trebuia să spună că ,,eu susțin", nu că România susține. Ne-a întrebat pe noi dacă susținem această tâmpenie, a făcut un referendum? Cafeaua pe care a băut-o în Elveția a fost prea tare, i-a produs o excitație ,,intelectuală" necontrolată? De data asta și-a băut-o cu Ursula, un alt specimen ciudat care a declarat că ,,Nu a fost o negociere de pace pentru că Putin nu este serios atunci când vorbește despre încetarea războiului." Alo, cucuveauă amețită, dar Rusia n-a fost invitată la summit, despre ce negocieri de pace vorbești? Ce-au făcut indivizii ăștia în Elveția, în vârf de munte? S-au drogat, s-au îmbătat sau au căzut de pe stânci și s-au lovit la cap?

Recent Posts

Pompeo vrea să readucă Rusia în Europa din cauza Chinei

Dmitri BAVÎRIN Fostul Secretar de stat al SUA, Mike Pompeo, s-a pronunțat în favoarea ”readucerii…

3 ore ago

Pușkov: Răspuns tăios la declarația premierului danez privind „liniile roșii”

Șeful Comisiei pentru politica informațională și interacțiune cu mass-media a Consiliului Federației, senatorul Aleksei Pușkov,…

9 ore ago

Bortnikov: Legiunea internațională a armatei ucrainene numără 18.000 de oameni

Legiunea internațională a Forțelor Armate ale Ucrainei (AFU) este formată din cetățeni din peste 85…

12 ore ago

Masacrul de la Volînia: De ce se tem autoritățile de la Kiev

Autorităților ucrainene le este frică să dezgroape osemintele victimelor masacrului de la Volînia, deoarece se…

14 ore ago

Patriarhul Kirill a luat apărarea teoriei lui Darwin

Patriarhul Kirill a declarat că evoluția nu contrazice planul lui Dumnezeu și, de aceea, nu…

14 ore ago

Plângere împotriva lui Stoltenberg pentru implicare în pregătirea conflictului din Ucraina

În Belgia a fost depusă o plângere în instanță împotriva fostului secretar general al NATO,…

o zi ago

This website uses cookies.