Categories: MilitarRusia si lumea

F-16 vor ataca. Adevăratul plan al Ucrainei. „Vor decola de pe baze din România”

Ucraina intenționează să folosească bazele aeriene din România drept puncte de sprijin pentru avioanele F-16, a declarat expertul britanic Alexander Mercouris pe canalul Duran, de pe YouTube, relatează RIA Novosti.

„Este evident că adevăratul scop al Ucrainei este să exploateze avioanele F-16 de la bazele din România. Este exact ce și-au propus ei de la bun început. Cred că nu vor ca românii să fie stresați, de aceea au spus tuturor povestea asta cu dislocarea avioanelor din România în Ucraina, echiparea lor cu armament și numai după aceea introducerea în luptă”, este de părere analistul.

Potrivit previziunilor lui Mercouris, în cazul în care autoritățile de la Kiev decid să ”ascundă” astfel avioanele într-o țară vecină, aparatele F-16 ale armatei Ucrainei și bazele aeriene unde vor staționa vor fi distruse.

Anterior, șeful Comisiei de Apărare din Duma de Stat, Andrei Kartapolov, a declarat că dacă F-16 vor lua parte la misiuni de luptă, atunci atât ele, cât și aerodromurile unde vor staționa vor deveni țintă legitimă pentru forțele armate ruse.

Potrivit ministrului de Externe, Serghei Lavrov, Rusia va vedea livrarea de avioane F-16 ca un semnal transmis intenționat de NATO în domeniul nuclear (avioanele F-16 sunt, între altele, purtătoare de arme nucleare – n.r.) Apariția lor în Ucraina nu va schimba însă cu nimic situația de pe linia contactului de luptă, aceste avioane vor fi distruge, la fel ca și alte tipuri de armament, a subliniat Lavrov.

Owner

View Comments

  • Posibil ca frontul din Ucraina să se mute în România. În această situație ne-au adus treptat cei de la conducerea coloniei numită România. Analistul britanic se înșeală doar într-o singură privință: stresul românilor. O populație amorțită și indiferentă nu poate fi stresată cu asemenea probleme. Slugile nu sunt în stare să aibă reacții, sunt încă în genunchi cu căciulile în mâini. Pe români îi poate stresa doar dacă în loc de ulei, zahăr, făină și cafea văd rafturi goale în magazine. Grija lor se mărginește la ,,acum", nu la viitor. Unii vor dezbate problema în emisiuni televizate, dar care vor rămâne doar la faza de povești. O atitudine serioasă din partea noastră? Niciodată. Important este să facem pe plac stăpânilor. Vremea eroilor a trecut, acum e vremea hienelor. Caragiale scria că ,,Noi, românii, suntem o lume în care, dacă nu se face ori nu se gândește prea mult, ne putem mândri că, cel puțin, se discută foarte mult." Prin urmare, bazele aeriene din România sunt o țintă legitimă pentru Rusia, e normal. Românii nici nu-și vor da seama că au fost distruse.

Recent Posts

Kusturica, despre filmul privind persecuția Bisericii Ortodoxe Ucrainene canonice

Filmul documentar „Oamenii lui Hristos. Vremurile noastre” despre persecuția Bisericii Ortodoxe Ucrainene canonice (UOC) trebuie…

15 ore ago

La Vladivostok au început exercițiile navale ale Rusiei și Chinei

La Vladivostok au început exercițiile navale organizate de Rusia și China sub denumirea ”Beibu/Interacțiune-2024”. Manevrele…

16 ore ago

Cosmonauții Roscosmos, record de ședere la bordul ISS

Cosmonauții corporației de stat Roscosmos, Oleg Kononenko și Nikolai Ciub, au stabilit un record de…

19 ore ago

Alaudinov: Câte tancuri a avut armata Ucrainei când a atacat Regiunea Kursk

Alaudinov spune că Ucraina a folosit resurse importante pentru a ataca Regiunea Kursk, care însă…

20 de ore ago

Implicare în conflictul ucrainean. Moldova, avertizată de MAE rus

Moscova îndeamnă conducerea Republicii Moldova să renunțe la pașii ce pot transforma această țară într-un…

21 de ore ago

Răspunsul nostru nu este pentru Chamberlain*

Reprezentanta oficială a MAE rus, Maria ZAHAROVA și consilierul principal al departamentului de informație și…

o zi ago

This website uses cookies.