Categories: Rusia si lumeaSport

Putin: Jocurile BRICS sunt libere de orice amestec politic și presiuni

Președintele rus Vladimir Putin a declarat, miercuri, deschise Jocurile sportive ale țărilor BRICS, relatează Smotrim.ru. Șeful statului a declarat acest lucru într-un video de salut adresat participanților la ceremonia de la Kazan.

„Declar deschise Jocurile sportive BRICS 2024!” – a spus liderul rus, într-un mesaj video adresat participanților la ceremonia desfășurată la Kazan.

În discursul său, Vladimir Putin a subliniat că Jocurile BRICS, deschise și originale, reflectă însuși spiritul și caracterul organizației țărilor suverane, care se bazează pe egalitate, încredere și respect pentru interesele celorlalte.

Jocurile BRICS sunt lipsite de amestec politic și presiuini, aceste competiții unesc cu adevărat sportivi din întreaga lume, a spus președintele. El a adăugat că, pe durata celor două săptămâni, Jocurile vor reuni peste 3.000 de sportivi din aproape 100 de țări.

Putin le-a urat atleților și mentorilor lor mult noroc și victorii, iar spectatorilor și fanilor – impresii strălucitoare și de neuitat.

Jocurile BRICS au loc la Kazan în perioada 11-24 iunie. În cadrul competiției, vor fi acordate premii în 29 de sporturi.

Owner

View Comments

  • Civilizația începe cu educația și cu bunul simț, cu respectul față de semenii tăi. Occidentul nu se poate numi civilizat, deși se crede, din moment ce la Jocurile Olimpice de la Paris au foat interziși sportivii din Rusia și Belarus. Și mă refer acum doar la aceste jocuri, nu și la alte evenimente la care nu au fost primiți rușii. La jocurile BRICS, Rusia a invitat toate țările care doresc să-și trimită sportivii. Ce demonstrează asta? Rusia arată că nu amestecă sportul cu politica, că este o țară civilizată, că acordă o șansă tuturor sportivilor din lume, indiferent de unde vin ei. Felicitări, Vladimir Putin!

Recent Posts

Riabkov a admis adaptarea doctrinei nucleare „peste ceva timp”

Viceministrul de Externe al Rusiei, Serghei Riabkov, a declarat că situația din jurul acțiunilor militare…

12 ore ago

VȚIOM: Încrederea rușilor în Putin a depășit 80%

Nivelul de încredere al rușilor în președintele Rusiei, Vladimir Putin, rămâne în continuare peste pragul…

12 ore ago

Premierul Orban a reamintit NATO care au fost obiectivele înființării Alianței

Orban: Participarea NATO la operațiunile militare din Ucraina amenință Alianța cu sinuciderea Pregătirile Alianței Nord-Atlantice…

19 ore ago

Putin și Orban au făcut o declarație după discuțiile de la Moscova

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și premierul Ungariei, Viktor Orban, au făcut o declarație la încheierea…

o zi ago

Farsorii Vovan și Lexus au obținut de la Hillary Clinton o declarație halucinantă

Ucrainenii trebuie să moară în tranșee pentru ca președintele Biden să fie reales în Statele…

o zi ago

Aproape jumătate dintre ucraineni au fost de acord cu concesii față de Rusia, cu o singură condiție

Aproape jumătate dintre ucraineni sunt de acord cu concesii teritoriale față de Rusia în schimbul…

2 zile ago

This website uses cookies.