Hot News
Putin: Jocurile BRICS sunt libere de orice amestec politic și presiuni
13/06
NATO a planificat o invazie de amploare dinspre Marea Neagră
13/06

Fost ofițer al armatei SUA a comparat reportajele despre Ucraina din presa americană cu „râuri de lături”

Foto: tvzvezda.ru

Creierele luptătorilor care luptă în rândurile batalionului ”Azov” (organizație recunoscută ca teroristă și extremistă, interzisă în Rusia) au fost spălate de CIA, a declarat fostul ofițer al Armatei Statelor Unite, jurnalistul Scott Bennett, într-un interviu acordat postului de televiziune Zvezda.

Scott Bennet/ Foto: dzen.ru

„Când am fost în Donbass, am vorbit cu cei din ”Azov”. Le-am văzut tatuajele și am vorbit cu ei. Creierele lor sunt spălate de CIA, cu minciuni din manualele de istorie rescrise. Ei sunt convinși că Federația Rusă este cauza tuturor nenorocirilor lor, a sărăciei, a asupririi. Și această furie nebună a dus la formarea unităților ”Azov”, ale acestor naționaliști radicali… Am fost martor cum, pentru a-i face pe plac, azoviții au violat femei, pe care le-au ucis ulterior și apoi le-au tăiat o svastică pe burtă ca marcă. Am văzut asta…”, a spus el.

Naționaliștii din „Azov” nu sunt soldați eliberatori, ci pur și simplu ucigași, a spus jurnalistul. Oamenii din ”Azov” au fost aprovizionați cu arme de mult timp, acest lucru este bine cunoscut de oricine a fost în Donețk, Harkov, Mariupol și în alte orașe din regiune, spune Bennett.

Bennett a subliniat că nici americanii nu înțeleg ce se întâmplă de fapt în Ucraina. El a definit reportajele din mass-media americane „un râu nesfârșit de lături și propagandă”.

Pe 11 iunie, Departamentul de Stat al SUA a declarat că batalionul naționalist ucrainean ”Azov” „nu mai este ceea ce era înainte”.

În aceeași zi, administrația americană a ridicat interdicția privind furnizarea de arme brigăzii ucrainene ”Azov”.

„Cred că motivul pentru care Occidentul admite acum în mod deschis finanțarea și transferul de arme către Azov* constă în disperarea totală și în încercarea de a cacealma Rusia în negocieri. În opinia mea, această idee este sortită eșecului. Rușii au luptat împotriva fascismului înainte… Și acum poartă război împotriva lui în persoana Statelor Unite. Războiul a fost provocat de americani, dar rușii îl vor termina”, a spus jurnalistul.

Ambasadorul Rusiei la Washington, Anatoli Antonov, a declarat că decizia SUA de a ridica restricțiile privind furnizarea de arme către ”Azov”-ul neo-nazist provoacă o indignare extremă.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Doar spălați pe creier luptătorii din Azov sau Al-Queda (înființată cu ajutorul CIA) și din alte asemenea organizații teroriste pot comite atâtea atrocități. Are loc o standardizare a minților, o uniformitate a aducației, la fel cum procedau național-socialiștii lui Hitler. La Institutul Tavistock pentru Analiză Comportamentală din Londra oamenii sunt instruiți în tehnici de manipulare în masă. Cu siguranță că mulți agenți CIA se instruiesc acolo alături de cei de la MI6, ca apoi prin anumite tehnici să distrugă forța psihologică a individului, pentru ca acesta să devină neajutorat în a se opune ordinelor care i se dictează. CIA-ul are în componența lui naziști, urmași și simpatizanți ai naziștilor. Să nu uităm că unul dintre fondatorii CIA-ului a fost Prescott Bush (tatăl și bunicul celor doi președinți Bush), care a fost agentul financiar sub acoperire a lui Hitler. Oare care a fost unul din motivele pentru care a fost asasinat John F. Kennedy? El a amenințat că va desființa CIA, pe care a numit-o ,,baza multor naziști.” Așa că, acestor agenți CIA cu rădăcini naziste nu le-a fost greu să antreneze batalionul Azov, format tot din simpatizanți naziști. America a căzut sub influența ideologiei fatale a național-socialismului. Nazismul este din nou în acțiune, bestia s-a trezit la viață și își întinde influența în Europa. Cel mai bine a prins în Ucraina, unde există mulți simpatizanți. Deși se crede un nou Reich, America va sfârși ca și Reich-ul lui Hitler. Americanii și mulți europeni nu înțeleg ce se întâmplă în Ucraina pentru că nu gândesc, ci primesc informații distorsionate din mass-media. Fondatorul Comitetului Educației Universale, John D. Rockefeller, declara: ,,Eu nu vreau o națiune de gânditori. Vreau o națiune de muncitori.” Cred că ar fi uimit să descopere că nu este doar o națiune de muncitori, ci este una de sclavi. În societatea noastră grăbită nimeni nu mai are timp să gândească sau nu mai poate gândi, cu atât mai puțin să citească. Poate că mass-media nu este mereu în stare să spună oamenilor ce să gândească, dar reușește de minune să le spună la ce să se gândească. Crime, răsturnări de guverne, conflicte și războaie – toate poartă amprenta CIA. Antrenarea celor din Azov este o nimica toată pentru acești agenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2940731