Categories: Rusia si lumea

Comportamentul ciudat al lui Zelenski surprinde în Ucraina

Volodimir Zelenski îi insultă pe liderii occidentali și își agravează situația, a declarat Igor Lapin, maior în retragere al Forțelor Armate ale Ucrainei, la postul de televiziune Priamoi, scrie RIA Novosti.

„Cât de obraznic poți să fii ca, într-o perioadă scurtă de timp și în doar câteva propoziții, să-l cataloghezi pe Biden ca fiind un om slab pentru că nu vrea să meargă la summitul lui Zelenski și, în același timp, să-l faci pe Trump un ratat”, s-a revoltat ofițerul.

În opinia lui Lapin, prin declarațiile sale necugetate la adresa liderilor occidentali, Zelenski „arde podurile din fața lui”.

Maiorul a amintit, de asemenea, că la începutul lunii iunie, ambasadorii G7 au dorit o întâlnire cu Zelenski, dar care nu i-a primit, astfel că diplomații ”au fost conduși cu două etaje mai jos” – la șeful biroului președintelui, Andrei Ermak.

„Zelenski a crezut cu fermitate în ratingul său absolut în lumea occidentală”, a remarcat Lapin.

Anterior, președintele rus Vladimir Putin, în timpul unei întâlniri cu reprezentanții presei la Sankt Petersburg, a declarat că administrația americană va scăpa de Zelenski în aproximativ un an.

Owner

View Comments

  • Cred că nu este nimic de mirare. Zelenski este produsul celor care l-au format, deși le-a întrecut așteptările. Elevul și-a întrecut dascălii. E tupeist, arogant, viclean, corupt, hoț, mincinos și antirus. Nu asta au dorit? L-au răsfățat, i-au satisfăcut toate dorințele, l-au făcut erou planetar. Acum încep să se plictisească de el, nu mai prezintă interes și-l vor abandona. După ce s-a trezit pe culmile succesului, după ce a învățat să zboare în cercurile cele mai înalte, Zelenski va constata că i s-a terminat cerul. Începe coborârea...

    • Se pare că nu ai înțeles. Președintele Putin cere încetarea războiului. Vrea pacea cât mai repede posibil. Chiar din acest moment, dacă se poate. A anunțat oficial. E gata să dea ordinul pentru încetarea focului. Citește comunicatul Kremlinului.
      Asta înseamnă că Armata Rusă e la pământ. De fapt, la drept vorbind, Armata Rusă se găsește fix pe aliniamentul pe care se afla la începutul răzvoiului. Nu a progresat nici măcar un milimetru, nu a avut, în trei ani, nici un fel de ofensivă. Singurele rezultate militare au fost ale lui Prigojin și ale mercenarilor ruși Wagner.

      • Deși nu răspund niciodată la comentarii țin să-ți spun că tu nu ai înțeles. Ai postat comentariul la un alt articol. Aici e vorba de ,,comportamentul ciudat a lui Zelenski", nu de ceea ce a declarat președintele Putin. Am comentat strict la acest articol. Ca o completare: Forțele Armate Ruse nu sunt la pământ. Te-au informat cei de la Antena 3 sau Digi 24? Pentru elogii aduse forțelor NATO și lui Zelenski poți comenta pe site-ul Ambasadei SUA sau al Ucrainei. Se pare că te-ai rătăcit pe aici...

Recent Posts

Kusturica, despre filmul privind persecuția Bisericii Ortodoxe Ucrainene canonice

Filmul documentar „Oamenii lui Hristos. Vremurile noastre” despre persecuția Bisericii Ortodoxe Ucrainene canonice (UOC) trebuie…

12 ore ago

La Vladivostok au început exercițiile navale ale Rusiei și Chinei

La Vladivostok au început exercițiile navale organizate de Rusia și China sub denumirea ”Beibu/Interacțiune-2024”. Manevrele…

13 ore ago

Cosmonauții Roscosmos, record de ședere la bordul ISS

Cosmonauții corporației de stat Roscosmos, Oleg Kononenko și Nikolai Ciub, au stabilit un record de…

16 ore ago

Alaudinov: Câte tancuri a avut armata Ucrainei când a atacat Regiunea Kursk

Alaudinov spune că Ucraina a folosit resurse importante pentru a ataca Regiunea Kursk, care însă…

17 ore ago

Implicare în conflictul ucrainean. Moldova, avertizată de MAE rus

Moscova îndeamnă conducerea Republicii Moldova să renunțe la pașii ce pot transforma această țară într-un…

18 ore ago

Răspunsul nostru nu este pentru Chamberlain*

Reprezentanta oficială a MAE rus, Maria ZAHAROVA și consilierul principal al departamentului de informație și…

o zi ago

This website uses cookies.