Hot News
12 iunie, Ziua Rusiei
12/06
Autoritatea vamală: Volumul comerțului exterior al Rusiei pe primele patru luni
12/06

La Odessa medicii s-au luat la bătaie cu angajații unui centru de recrutare

Foto: discover24.ru

Conflictul izbucnit la Odessa între lucrătorii de pe ambulanță și reprezentanții unui centru de recrutare militară degenerat într-o bătaie în masă. Nu au fost raportate victime, relatează Smotrim.

Problemele au început când, în dimineața zilei de 11 iunie, șoferul unei ambulanțe s-a prezentat la centrul de recrutare din raionul Kievski al orașului Odessa pentru actualizarea datelor. Comisarii militari au decis însă să nu-i dea drumul, ci să-l mobilizeze.

Inspirat, șoferul s-a plâns că are tensiunea mărită și a chemat salvarea. Prezentându-se la apel, echipajul de pe ambulanță s-a confruntat cu aceeași situție: nu a fost lăsat să plece din centrul de recrutare. ”În ajutorul colegilor au venit alte echipaje de pe ambulanțe. S-a iscat o bătaie”, relatează publicația Strana pe canalul ei de pe rețeaua Telegram.

Potrivit martorilor oculari, bărbați în uniformă militară și tineri îmbrăcați în civil i-au bătut crunt cu bâte pe lucrătorii medicali.

Odessa ar putea rămâne curând fără serviciu de salvare, în condițiile în care șoferii demisionează în masă pentru că nu vor să fie mobilizați, precizează Strana.

De mobilizare în masă a medicilor și paramedicilor se plâng și lucrătorii de la Serviciul de ambulanță din Harkov.

Ucrainenii au început să ardă vehicule militare, confundându-le cu mașinile centrelor de recrutare militară. Trei astfel de cazuri s-au înregistrat într-o singură zi la Kiev, Odessa și Dnepropetrovsk. Militarii ucraineni au început deja să-și marcheze vehiculele cu mesajul „Nu sunt centru de recrutare”.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Cei care ar trebui recrutați sunt Zelenski și gașca lui, nu să se ajungă la o bătaie între oamenii de rând. Merită să se bată pentru un pseudo-ex-președinte nenorocit, căruia nu-i pasă de viețile lor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939216