Putin: Valorile europene sunt otrăvite de liberaliști globaliști

Participând la ședința plenară a Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că, sub influența ideilor ”liberaliștilor globaliști”, Europa pierde elemente ale culturii sale. Potrivit liderului de la Kremlin, Rusia devine centrul culturii și valorilor tradiționale europene, relatează Kommersant.

„Nu noi suntem cei care pierdem elemente ale culturii europene. Ea pierde în acea parte a Europei care își spune Occidentală. Curând, acolo nu va mai rămâne nimic din ea, vor rămâne doar monumentele de arhitectură”, a spus Vladimir Putin. „Dar cultura este, înainte de toate, conștiința oamenilor, otrăvită de liberalii globaliști din zilele noastre, care pun în capul mesei ideile lor rupte de realitate”.

Șeful statului a menționat că Rusia devine centrul culturii și valorilor tradiționale europene, bazate pe creștinism. În același timp, el a subliniat că Rusia s-a format de la bun început ca un stat multiconfesional.

„Este firesc să ne bazăm în mare măsură pe originile europene și pe cultura europeană, deoarece purtătorul acesteia este poporul rus. Dar vom trata cu nu mai puțin respect cultura și tradițiile altor popoare din Rusia. Forța noastră constă în această unitate”, a spus președintele.

Owner

View Comments

  • Cultura europeană a dispărut de mult, ea a fost înlocuită cu alta: cultura woke. Occidentul ,,evoluat" a importat această mizerie de la alți ,,evoluați" de peste ocean. Căci răul și prostia prind cel mai repede și bine. Această mișcare reprezintă încă o nebunie care cuprinde lumea. În timp ce ideologia tradiționalistă luptă pentru menținerea unității familiei și națiunii, noua ideologie ,,progresistă" occidentală are ca scop distrugerea umanității, transformarea normalității în anormalitate. Cultura e transformată în incultură, frumusețea în urâțenie, valoarea în non-valoare. Care este cultura Europei? Priviți la paradele de modă care prezintă niște chestii oribile numite creații, priviți la inculții care aruncă cu vopsea sau mâncare în operele de artă din muzee, ascultați gălăgia pe care o numesc muzică. Sau priviți încă o dată, dacă rezistați, la creatura de la Eurovision, care se declară non-binară. Asta e cultura Europei, asta e situația actuală a Europei: pierdută și indecisă ca acel personaj care nu știe încă dacă e bărbat sau femeie și dacă trebuie să facă pipi din picioare sau așezat pe wc. Cultura europeană este aproape distrusă pentru că așa s-a dorit. A devenit o babilonie plină de vulgaritate și urâțenie. I-a mai rămas (deocamdată) doar arhitectura veche și operele de artă din muzee. Rusia are o cultură fabuloasă, de o frumusețe aparte. Își păstrează cu sfințenie tradițiile tuturor popoarelor de pe pământul rusesc, valorile culturale și religioase. Cine vrea să-și bucure sufletul și privirea cu inestimabile valori culturale rusești poate urmări pe youtube nenumăratele documentare despre aceste bogății. Iar cine are șansa să le vadă în realitate, bucuria și câștigul vor fi pe măsură. Fascinantă este Rusia!

Recent Posts

FENOMENALUL SUCCES ȘI AUDIENȚA EXPLOZIVĂ A EMISIUNILOR TV ALE JURNALISTULUI GRADU TUDOR PE TEMA RĂZBOIULUI DIN UCRAINA

(pamflet) Ioan POPA     Domnul Gradu Tudor este un jurnalist de televiziune bun profesionist și…

12 ore ago

Un maestru român de taekwondo a ținut un master class la Orel

Maestrul român de taekwondo de gradul șapte dan Ioan Tiurean, care străbate lumea pe motocicletă,…

14 ore ago

Putin: Omenirea se confruntă cu probleme foarte dificile

Omenirea se confruntă cu probleme serioase, pentru a căror rezolvare este nevoie de unitate, a…

15 ore ago

Kennedy Jr. și fiul lui Trump au ieșit cu o declarație privind Ucraina

Febra militaristă de la Washington a atins un nivel nemaivăzut, au avertizat într-un articol comun…

15 ore ago

Demență! Zaharova, despre declarația lui Stoltenberg privind atacuri asupra Rusiei cu arme occidentale

Reprezentanta oficială a ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a catalogat drept ”demență și curaj”…

17 ore ago

Onet, despre cearta dintre Zelenski și ministrul polonez de Externe la întâlnirea de la Kiev

La o întâlnire de la capitala Ucrainei, Zelenski i-a cerut lui Sikorsky să nu umfle…

2 zile ago

This website uses cookies.