Hot News
De ce îi este teamă lui Biden dacă Ucraina este învinsă
05/06
Întreaga structură statală a Ucrainei și-a pierdut legitimitatea
05/06

Francezii, îngroziți de modul în care sunt mobilizați oamenii în Dnepropetrovsk

Foto: topnews

Liderul partidului francez ”Les Patriotes”, Florian Philippot, a îndemnat Occidentul la pace imediată în Ucraina după ce pe rețelele de socializare a fost postată o înregistrare video cu reținerea unui bărbat în cadrul operațiunii de mobilizare din Dnepropetrovsk (Dnepr), relatează Vzgliad.

Potrivit politicianului francez, compatrioții săi sunt revoltați de imaginile cu răpirea ca parte a „mobilizării forțate”, scrie RIA Novosti.

Philippot a subliniat că determinarea euroatlantiștilor de a continua conflictul, continuând să înarmeze și să finanțeze Ucraina nu va duce decât la exterminarea totală a poporului ucrainean.

În încheiere, Philippot a cerut ca Occidentul să înceteze imediat orice sprijin acordat Kievului.

Anterior, întreprinderile industriei de apărare a Ucrainei s-au plâns că muncitorii lor sunt mobilizați pe front.

Potrivit serviciului de frontieră ucrainean, aproximativ 45 de cetățeni ucraineni care au încercat să părăsească ilegal țara pentru a se sustrage mobilizării au murit în timp ce încercau să treacă de „obstacolele naturale”.

2 Comments

  1. Carmen spune:

    Francezii să se gândească la faptul că poate în curând Macron îi va recruta și pe ei în același mod. Zelenski a fost invitat de Macron la Palatul Elysée pentru a discuta despre ,,nevoile Ucrainei” în fața Rusiei. Poate că francezii vor intra în categoria ,,nevoilor”. Se vor întâlni un comediant și un clovn: Zelenski și Macron. Poate ieși ceva bun de aici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931376