Hot News
Zelenski și-a sunat personal colegii din CSI cu o cerere de a veni la conferința din Elveția
04/06
Francezii, îngroziți de modul în care sunt mobilizați oamenii în Dnepropetrovsk
05/06

De ce îi este teamă lui Biden dacă Ucraina este învinsă

Președintele Statelor Unite, Joe Biden/ Foto: AP

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, se teme că, în acest caz, o serie de țări de la granița cu Rusia, inclusiv Polonia, vor începe să promoveze o politică mai independentă. În plus, el a subliniat că NATO nu poate „cădea”, relatează RIA Novosti.

„Dacă vom permite vreodată Ucrainei să fie învinsă, țineți minte cuvintele mele, veți vedea cum Polonia se îndepărtează și veți vedea cum toate aceste țări situate, practic, de-a lungul graniței cu Rusia, din Balcani și Belarus, vor intenționa să aibă un comportament independent”, a spus liderul american într-un interviu acordat publicației Time.

Biden a adăugat că, dacă va câștiga alegerile prezidențiale din noiembrie, are de gând să „stabilească viitorul Europei pentru o lungă perioadă de acum înainte”.

„Iată de ce nu putem permite ca NATO să cadă, noi trebuie să o construim politic și economic, precum și militar, domeniu în care investim considerabil”, a menționat liderul american.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Acest pseudo-profet numit Biden încă nu realizează că Ucraina ESTE învinsă? Pe ce se bazează el că Ucraina va învinge? Pe armata pierdută ucraineană, pe forțele NATO înjumătățite, pe armamentul second-hand trimis Ucrainei, pe visele lui erotice? Teama lui nu este că pierde Ucraina, ci faptul că America pierde teren, că statele vasale se vor trezi la realitate (unele, nu toate) și că nu vor mai dori să depindă de hegemonul aflat în convulsii. Atâția ani de zile SUA a aplicat ,,legea junglei”, adică a dreptului celui mai puternic asupra celor mai slabi. A făcut ce a vrut: a declanșat conflicte și războaie, a ucis fără nici o remușcare oameni nevinovați, a jefuit fără scrupule țările pe care le-a colonizat și nu a răspuns în fața nimănui pentru faptele sale. SUA au cel mai mare număr de state vasale (cu voia sau fără voia lor) și peste 800 de baze militare răspândite în toată lumea. Numai că puterea lor a început să scârțâie. Biden vrea să stabilească viitorul Europei? Dar cine l-a rugat? Poate ar fi mai bine să-și rezolve problemele din propria lui țară, nu să ducă grija Europei. Că implicarea Statelor Unite a adus Europa pe marginea prăpastiei. N-am auzit vreodată ca Europa să se implice în treburile interne ale Americii. Biden nu este ,,Fratele cel mare” din utopia lui Orwell, el transmite doar ordinele unei puteri ascunse din SUA. Poate nici el nu știe exact cine se află la ,,butoane.” Indiferent cine ar fi, cei care din orgoliu se consideră cei mai puternici din lume să ia aminte la cei dinaintea lor și la soarta pe care au avut-o. Să-și aducă aminte de Hitler, de Napoleon, de Iulius Cezar care a fost ucis la timp de ,,prieteni” pentru a pune capăt megalomaniei în care trăia. Biden se gândește la luna noiembrie. I-a promis cineva că apucă luna noiembrie? Nu cred că i-a promis nimeni nici că apucă ziua de mâine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937257