Ediția a II-a a Jocurilor Viitorului se va desfășura în 2025, în Emiratele Arabe Unite, a anunțat directorul acestui proiect, Igor Stoliarov, pe canalul său de pe rețeaua Telegram.
Prima ediție a avut loc anul acesta, la Kazan și Soci, în perioada 21 februarie – 3 martie.
La Jocurile Viitorului din 2024 au participat peste două mii de sportivi din 107 țări. Potrivit lui Stoliarov, în total competițiile phygital au strâns aproximativ 3,2 miliarde de vizualizări.
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a dat o înaltă apreciere desfășurării primelor Jocuri ale viitorului, precizând că, pe durata derulării lor, și-a schimbat părerea despre aceste competiții.
Phygital-sports (în conceptul physical+digital) este o combinație de jocuri sportive clasice și e-sport (discipline hibride) care utilizează tehnologii VR. Încă din februarie, Ministerul Sportului a adăugat în registru noi tipuri de sport: phygital-fotbal, curse cu drone, arte marțiale phygital și multe altele.
Liderul rus Vladimir Putin a luat parte la ceremonia de deschidere a trei noi aeroporturi…
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a deschis traficul pe autostrada de mare viteză care face legătura…
Este imposibil de indicat o dată și o perioadă anume când Rusia ar fi trebuit…
Viceministrul rus de Externe: NATO se pregătește pentru un conflict armat cu Rusia Viceministrul rus…
În timpul masivului atac cu rachete lansat de armata rusă asupra Kievului a fost lovită…
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a emis un decret în acest sens. Potrivit presei, în total…
This website uses cookies.
View Comments
Să fie cât mai mulți participanți la Jocurile Viitorului! Iar cei care organizează Jocurile Olimpice, se pot spăla pe cap cu ele dacă acceptă doar anumite țări, amestecând sportul cu politica. Macron poate organiza în acest an JO, că n-au nici o valoare dacă nu permite sportivilor ruși să concureze. Acum, când organizează aniversarea celor 80 de ani de la Debarcarea Aliaților în Normandia, la care n-a fost invitată Rusia, să nu uite că pe lângă cei care au debarcat, o mare contribuție la eliberarea Franței de sub ocupația nazistă au avut-o rușii. La 22 iunie 1940, mareșalul Philippe Pétain a cerut armistițiul, în urma căruia Franța a fost predată naziștilor, fără luptă. În timp ce naziștii și francezii stăteau relaxați în cafenele, rușii mureau cu miile pe front. Nesimțitul de Macron poate aniversa acum, uitând și ignorând jertfele rușilor.