Hot News
Blinken i-a șoptit lui Sandu cum să lupte cu blocul de opoziție ”Pobeda” (Victorie)
30/05
WP: SUA, îngrijorare din cauza atacurilor armatei Ucrainei asupra sistemelor rusești de avertizare
30/05

Zaharova, despre rostul perchezițiilor din Parlamentul European

Foto: dzen.ru

Perchezițiile care au avut loc în birourile Parlamentului European din Bruxelles și Strasbourg nu au legătură cu influența rusă, ci cu manipulări electorale, a declarat reprezentanta oficială a MAE rus, Maria Zaharova, citată de Rambler.ru.

Într-o postare pe canalul ei de pe rețeaua Telegram, Zaharova a atras atenția asupra unui articol apărut în Der Spiegel și care anunță că în clădirile ocupate de Parlamentul European au avut loc percheziții într-un dosar prevind o presupusă ”influență a Rusiei”.

”Întrebați dacă au căutat influența? Nu, doar că în comunitatea democrațiilor liberale se derulează ciclul electoral: alegerile din iunie pentru Parlamentul European. Și se desfășoară ele în plină conformitate cu standardele inexistente ale Oficiului OSCE pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului”, a menționat Zaharova.

Der Spiegel a anunțat, anterior, citând surse proprii, că oamenii legii au efectuat percheziții în birourile Parlamentului European din cauza unui scandal izbucnit în legătură cu portalul de știri Vocea Europei și a unei presupuse „influențe” a Rusiei.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Bine ar fi fost ca Rusia să poată influența alegerile, pentru că așa am avea o Europă mai bună, normală. La ultima sesiune plenară a Parlamentului European s-a găsit un europarlamentar polonez ca să spună tot ceea ce gândește despre politica dezastruoasă a UE, având-o de față chiar pe Ursula von der Leyen. Atașez înregistrarea, care are subtitrare în limba română:

    https://www.cotidianul.ro/vrei-sa-salvezi-lumea-din-buzunarele-noastre/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937255