Hot News
Expert: BRICS va crea curând o alternativă la sistemul SWIFT
29/05
UE, revoltată de refuzul Ungariei de a aproba ajutorul militar pentru Ucraina
30/05

Putin: Printre mercenarii din Ucraina sunt și specialiști în arme de mare precizie

Foto: smotrim.ru

Dându-se drept mercenari străini, în Ucraina se află și specialiști occidentali în deservirea armelor de mare precizie livrate Kievului, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin, relatează Smotrim.ru.

„Ei sunt și suferă pierderi”, a spus liderul de la Kremlin la conferința de presă de la încheierea vizitei în Uzbekistan, transmite platforma media Smotrim.ru.

Comentând numeroasele declarații ale autorităților franceze despre trimiterea posibilă a militarilor lor în zona de conflict, președintele Rusiei a precizat că ei sunt deja acolo.

„Auzim în direct vorbindu-se ba în engleză, ba în franceză, ba în poloneză”, a spus Vladimir Putin.

El a recunoscut că declarațiile despre trimiterea de militari în Ucraina pot fi explicate prin faptul că guvernelor țărilor occidentale le este tot mai greu să ascundă pierderile, motiv pentru care apare necesitatea de a recunoaște oficial prezența lor acolo.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Se vorbește și în română, că au fost trimiși militari de-ai noștri pentru deminare, de pază la granița cu Belarus și pentru tot felul de operațiuni cu arme de mare precizie. Putem fi noi mai prejos decât alții? Cum ne-ar mai putea lăuda altfel Biden și Zelenski?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939214