Hot News
Matteo Salvini l-a îndemnat pe Stoltenberg să demisioneze
27/05
Europa a intrat în luptă cu Asia pentru gazul rusesc
28/05

Lavrov, despre intențiile președintelui Estoniei de a „pune Rusia în genunchi”

Serghei Lavrov/ Foto: URA.ru

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat că ar fi amuzant să vedem cum intenționează Estonia să pună Rusia în genunchi, relatează RIA Novosti.

Lavrov a subscris, astfel, punctului de vedere exprimat anterior pe această temă de reprezentanta oficială a Ministerului de Externe, Maria Zaharova.

„Zaharova a răspuns deja că ar fi amuzant să vedem cum va face (Estonia) acest lucru. Nu este nimic de adăugat”, a spus Lavrov.

Pe 26 mai, președintele Estoniei Alar Karis a declarat că țara sa „va face tot posibilul pentru a pune Federația Rusă în genunchi”. El a explicat că numai după aceea vor putea începe negocieri pentru rezolvarea conflictului ucrainean.

O zi mai târziu, declarația lui Karis a fost comentată de reprezentanta oficială a Ministerului de Externe, Maria Zaharova. „Cum ar fi? Lasă-i să ne arate”, a spus ea.

Andrei Klimov, șeful Comisiei Consiliului Federației pentru Protecția Suveranității Statului Rusiei, nu a stat deoparte și l-a catalogat pe președintele Estoniei drept„purice politic”.

Comments are closed.

Vizitatori website: 2937257