Hot News
Putin s-a întâlnit cu șefii întreprinderilor din industria de apărare: principalele declarații
27/05
Lavrov, despre intențiile președintelui Estoniei de a „pune Rusia în genunchi”
28/05

Matteo Salvini l-a îndemnat pe Stoltenberg să demisioneze

Jens Stoltenberg/ Foto: NIDS/NATO Multimedia Library/ URA.ru

Vicepremierul italian Matteo Salvini, liderul partidului ”Liga”, s-a arătat nemulțumit de declarațiile Secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, referitoare la utilizarea de către Ucraina a armelor occidentale pentru a ataca teritoriul rusesc. Politicianul italian consideră că Stoltenberg trebuie să-și ceară scuze sau să demisioneze, relatează URA.ru.

„Stoltenberg fie se corectează, fie își ceară scuze, fie își dă demisia”, a spus Salvini, citat de agenția de presă ANSA. El a adăugat că Secretarul general nu poate vorbi în numele poporului italian despre operațiuni militare, despre utilizarea bombelor, a rachetelor și a armelor trimise Kievului.

Anterior, Stoltenberg a declarat că țările aliate din NATO trebuie să se gândească la ridicarea restricțiilor privind utilizarea armelor furnizate armatei Ucrainei. Astfel, militarii ucraineni vor putea lansa atacuri asupra Rusiei cu armele NATO. Potrivit spuselor sale, după ofensiva militarilor ruși din regiunea Harkov, pe ucraineni a început să-i enerveze la culme faptul Forțele Armate ale Ucrainei sunt nevoite să folosească drone autohtone pentru atacuri asupra unor obiective de pe teritoriul Rusiei.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Stoltenberg, având mentalitate de sclav, ar trebui să se corecteze, să-și ceară scuze, apoi să demisioneze. Fără ,,fie” între aceste trei opțiuni. Declarațiile lui iresponsabile în discursul de la Adunarea Parlamentară a Alianței, reunită la Sofia, le motivează prin faptul că ,,mâinile ucrainenilor sunt legate” și nu pot răspunde când sunt atacați de pe teritoriul Rusiei. Cred că ar fi mai bine pentru toată lumea ca mâinile lui să fie legate și pe gură să-i fie lipit un leocoplast mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938650