Hot News
Pentru prima dată, Rusia va asigura peste un sfert din exporturile mondiale de grâu
25/05
NYT: Ucraina va trimite 350 de prizonieri pe front
26/05

Zaharova: Summit-ul din Elveția, altă înșelătorie

Maria Zaharova/ Foto: embassylife.ru

Reprezentanta oficială a ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat că summitul din Elveția privind Ucraina este o altă „păcăleală” inventată de Departamentul de Stat al SUA, relatează Smotrim.ru.

Așa a comentat purtătoarea de cuvânt a MAE rus afirmația ministrului de Externe al Ucrainei, Dmitri Kuleba, potrivit căruia președintele rus Vladimir Putin se străduiește, chipurile, să perturbe summitul pentru că se teme de succesul acestuia. Așa a comentat oficialul ucrainean informațiile publicate de unele mijloace de informare în masă, conform cărora Moscova este pregătită să pună capăt războiului la granițele sale actuale.

„Kulebișce minte precum respiră – nervos”, a scris Zaharova pe canalul ei de pe rețeaua Telegram. Reprezentanta oficială a MAE rus a subliniat că Rusia nu a refuzat niciodată negocieri. În cei doi ani ai operațiunii speciale, această teză a răsunat în mii de interviuri, declarații și discursuri ale oficialităților țării.

Maria Zaharova a vrut să știe cum pot organiza o „conferință de pace” cei care, concomitent cu presupuse inițiative de pace, furnizează arme în zona de conflict. Diplomatul a amintit, de asemenea, vorbele lui Borrell, care a spus că oprirea livrărilor de arme în Ucraina va pune capăt vărsării de sânge în câteva săptămâni. „Iată care este adevărata „formulă a păcii”, a subliniat Zaharova.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    La Berna va fi o ,,adunătură” unde vor discuta despre înarmare, nu despre pace. Vor forma grupuri compacte de indivizi, luând un aer grav, serios, ca în fața unui sicriu închis pentru îngropăciune și nu vor înceta să vorbească despre felul cum trebuie ,,ajutată” Ucraina. Din păcate, pe sicriu stă scris ,,Ucraina”, iar Zelenski este legat la ochi să nu vadă. Marile nulități, de cea mai joasă speță, pun la zid Rusia, poporul rus și pe conducătorul lor. Desigur, nu putem avea pretenții prea mari. De unde nu este, nici Dumnezeu nu cere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938652