Hot News
UE a trecut la amenințări șocante la adresa autorităților Georgiei
26/05
Medvedev: Dacă SUA atacă Rusia, Polonia va primi partea ei de cenușă radioactivă
26/05

Un atac aerian rusesc a distrus arsenalul armatei Ucrainei dintr-un hipermarketul din Harkov

Foto: Vzgliad

A fost distrus un depozit de muniții deținut de Forțele Armate ale Ucrainei într-un hipermarket de materiale de construcții din orașul Harkov, a anunțat Vladimir Rogov, președintele Comisiei pentru probleme de suveranitate a Camerei Civice a Rusiei, copreședinte al Consiliului coordonator pentru integrarea noilor regiuni, transmite Vzgliad.

Potrivit spuselor sale, un atac cu KAB-uri, arme de mare precizie, a distrus în Harkov depozitul de arme al Forțelor Armate ale Ucrainei, situat în hipermarketul de construcții ”Epicenter”, centru comercial unde se afla, de asemenea, un post de comandă al militarilor ucraineni, a informat RIA Novosti. Rogov a adăugat că țintele au fost identificate cu ajutorul serviciilor de informații ruse și cu participarea locuitorilor din Harkov.

Anterior, corespondenții militari au anunțat că partea de depozitare a hipermarketului ”Epicenter” din Harkov a luat foc, s-au auzit zgomotul obuzelor detonate.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Da, așa fac cei lași: depozitează muniții în școli, grădinițe, spitale și supermarketuri, ca apoi să acuze Rusia că atacă infrastructura civilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931376