Hot News
Bortnikov, despre scopul celor care au ordonat atacul terorist de la Crocus
24/05
Crimele de război comise de SUA în Berlin au devenit cunoscute publicului
24/05

Orban: Europa se pregătește pentru război cu Rusia

Viktor Orban/ Foto: AP/ RIA Novosti

Declaraţiile politicienilor şi jurnaliştilor occidentali arată că Europa se pregăteşte de război cu Rusia, a declarat premierul ungar Viktor Orban la Radio Kossuth, relatează RIA Novosti.

„Înainte de cele două războaie mondiale, prin mass-media s-a dus o perioadă destul de lungă o pregătire pentru intrarea în război. Cred că ceea ce se întâmplă astăzi la Bruxelles și la Washington, dar mai degrabă la Bruxelles decât la Washington, este un fel de pregătire a stării de spirit pentru un posibil conflict direct. Putem spune cu siguranță că are loc pregătirea pentru intrarea Europei în război, iar acest lucru se întâmplă în mass media și în declarațiile politicienilor”, a spus premierul Ungariei.

Orban subliniat că, în ceea ce-l privește, el nu consideră probabil un atac al Rusiei asupra unei țări NATO și că discuțiile despre „amenințarea rusă” este o manevră a Occidentului de pregătire pentru intrarea în război.

Fără a intra în detalii, Orban a anunțat că grupurile de lucru de la sediul NATO din Bruxelles analizează acum modul în care Alianța poate lua parte la conflictul din Ucraina. După cum a amintit prim-ministrul ungar, când a fost creată NATO, nu a fost vorba că va acționa în afara teritoriului ei.

„Avocații duc o muncă destul de serioasă, studiind cum Ungaria poate fi membră NATO și, în același timp, să nu participe la acțiunile NATO din afara teritoriului Alianței. Asta trebuie să rezolve diplomația ungară”, a adăugat el.

În interviu acordat în urmă cu câteva săptămâni jurnalistului american Tucker Carlson, Vladimir Putin a explicat în detaliu că Moscova nu va ataca țările NATO, pentru că nu are nici un sens. Liderul rus a arătat că politicienii occidentali își intimidează în mod regulat populația cu imaginara amenințare rusă pentru a distrage atenția de la problemele interne.

În același timp, Alianța Nord-Atlantică a desfășurat o activitate fără precedent de-a lungul granițelor de vest ale Rusiei în ultimii ani. NATO extinde inițiativele, pe care le definește ca fiind „descurajarea agresiunii ruse”.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Europa se pregătește pentru sinucidere. Copacul există, acum își pregătește frânghia. Nici acum, în ultimul ceas, nu realizează că dușmanul nu e Rusia, ci instigatorul la război (SUA) și regimul nazist de la Kiev. Cutia Pandorei a fost deschisă și capacul a fost aruncat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931378