Categories: Rusia si lumea

Putin, despre atentatul la viața premierului Fico: O crimă monstruoasă

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a comentat atentatul la viața premierului slovac Robert Fico, tentativă pe care șeful statului a catalogat-o drept o crimă monstruoasă, relatează Smotrim.ru.

Într-o telegramă adresată președintelui Slovaciei, Vladimir Putin a subliniat că îl știe pe Robert Fico ca fiind un om curajos și cu un spirit puternic. Șeful statului speră că aceste calități îl vor ajuta pe premier să facă față situații dificile.

Președintele Rusiei i-a cerut omologului slovac să-i transmită lui Fico cuvintele celei mai sincere susțineri și, de asemenea, să-i ureze însănătoșire rapidă și completă.

Atentatul la viața lui Fico a avut loc pe 15 mai. Premierul Slovaciei a fost atacat de scriitorul Juraj Cintula, în vârstă de 71 de ani. Starea politicianului rănit este apreciată ca fiind gravă.

Owner

View Comments

  • Dacă s-a opus finanțării de către Europa a războiului din Ucraina și nu este de acord cu integrarea în NATO a Ucrainei, dacă a cerut retragerea Slovaciei din OMS și anchetarea crimelor și fraudelor din pandemie, Robert Fico a fost împușcat. Catalogat extremist de dreapta și, bineînțeles, putinist, Fico a deranjat globaliștii, progresiștii, neo-marxiștii, naziștii. Așa se rezolvă problemele în așa zisa democrație: prin împușcare, prin eliminare. Cu riscul de a fi etichetată drept conspiraționistă, întreb: oare n-a fost o manevră CIA și că acel individ pe post de Rambo nu a acționat de capul lui, fentând atât de ușor dispozitivul de securitate? E un scenariu la scară mai mică, un avertisment pentru ,,neascultători", pentru cei care nu se încadrează în politica Statelor Unite? Cine urmează: Orban, Vučić sau chiar Trump? Vom afla cu adevărat ce s-a întâmplat în cazul lui Fico abia după zece ani, când se vor deschide dosarele, dacă se vor deschide vreodată. S-a găsit un țap ispășitor în persoana lui Juraj Cintula, așa cum l-au găsit pe Lee Oswald în cazul lui J.F. Kennedy.
    După o operație care a durat șapte ore hemoragia a fost oprită, iar acum se află în stare stabilă. Vicepremierul Slovaciei a declarat că premierul Robert Fico ,,va supraviețui" și că acesta nu se mai află într-o situație care să-i pună viața în pericol. Să-i dorim însănătoșire grabnică!

Recent Posts

FENOMENALUL SUCCES ȘI AUDIENȚA EXPLOZIVĂ A EMISIUNILOR TV ALE JURNALISTULUI GRADU TUDOR PE TEMA RĂZBOIULUI DIN UCRAINA

(pamflet) Ioan POPA     Domnul Gradu Tudor este un jurnalist de televiziune bun profesionist și…

10 ore ago

Un maestru român de taekwondo a ținut un master class la Orel

Maestrul român de taekwondo de gradul șapte dan Ioan Tiurean, care străbate lumea pe motocicletă,…

12 ore ago

Putin: Omenirea se confruntă cu probleme foarte dificile

Omenirea se confruntă cu probleme serioase, pentru a căror rezolvare este nevoie de unitate, a…

12 ore ago

Kennedy Jr. și fiul lui Trump au ieșit cu o declarație privind Ucraina

Febra militaristă de la Washington a atins un nivel nemaivăzut, au avertizat într-un articol comun…

13 ore ago

Demență! Zaharova, despre declarația lui Stoltenberg privind atacuri asupra Rusiei cu arme occidentale

Reprezentanta oficială a ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a catalogat drept ”demență și curaj”…

14 ore ago

Onet, despre cearta dintre Zelenski și ministrul polonez de Externe la întâlnirea de la Kiev

La o întâlnire de la capitala Ucrainei, Zelenski i-a cerut lui Sikorsky să nu umfle…

o zi ago

This website uses cookies.