Hot News
Putin a aprobat structura noului Guvern al Rusiei
12/05
UE a convenit proiectul de acord privind garanții de securitate pentru Ucraina. Documentul numără 11 pagini
12/05

Peskov: În privința Ucrainei, Europa merge la ”totul sau nimic”

Dmitri Peskov/ Foto: RIA Novosti

Țările europene amplifică în mod conștient starea de tensiune din jurul Ucrainei, deoarece situația se schimbă nu în favoarea ei, a declarat secretarul de presă al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, într-un videoclip postat pe canalul de Telegram al jurnalistului Pavel Zarubin, realizatorul programului ”Moscova. Kremlin. Putin”.

Potrivit reprezentantului oficial al Kremlinului, „europenii merg la totul sau nimic” pentru că văd o schimbare a situației, în situație, care pentru Ucraina înseamnă un „colaps total”.

„Ei singuri înflăcărează această situație. De aceea momentul este de mare responsabilitate și, firește, puternic provocator din partea lor”, a spus Peskov.

Așa a comentat Peskov noile declarații ale președintelui Franței, Emmanuel Macron.

Gazeta.ru amintește că, pe 11 mai, Macron a declarat că, în plan militar și geopolitic, Europa este în pericol, din cauza conflictului din Ucraina. Liderul de la Paris a amintit că una dintre părțile în conflict „deține arme nucleare și rachete capabile să ajungă pe teritoriul european” și a menționat că „dacă rușii ajung departe”, Europa va trebui să acționeze pentru a descuraja Federația Rusă.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Europa merge spre nimic, rătăcește bezmetică în ceață. Încă un pas și va cădea în groapă. Un continent muribund nu poate descuraja puternica Rusie. Declarațiile lui Macroleon nici măcar nu trebuie luate în seamă, fiind iresponsabile. Într-o zi i se va găsi și lui o insulă ,,Elena”, unde va fi exilat. Și, da, rușii vor ajunge departe pentru că merită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939333