Hot News
Congresul SUA: Condiția pentru trimiterea de trupe în Ucraina
07/05
Piskarev: Refuzul ambasadorilor de a participa la învestirea lui Putin demonstrează standardele duble ale Occidentului
08/05

Florian Philippot: Macron, umilit și ridiculizat

Foto: smotrim.ro

Politician de opoziție, liderul partidului ”Les Patriotes”, Florian Philippot (în imagine), a comentat vizita șefului statului chinez, Xi Jinping, în Franța, scrie Smotrim.ru.

În opinia lui Philippot, președintele Republicii Populare Chineze l-a umilit în mod demonstrativ pe președintele Franței, ignorând replicile acestuia și comunicând mai mult cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

„Vizita de stat a lui Xi Jinping în Franța: Macron a fost umilit și ridiculizat! Invitând-o pe Ursula von der Leyen, el și-a demonstrat poziția de subordonare: președintele Chinei a stabilit cine este adevăratul boss și a vorbit mai mult cu ea, ignorându-l, în final, pe Macron”, a scris Florian Philippot pe rețeaua socială X.

RIA Novosti informează că politicianul de opoziție nu s-a oprit aici și a vorbit despre „spiritul de subordonare” care dăunează enorm intereselor naționale franceze. Philippot este convins că apartenența la Uniunea Europeană are un impact negativ asupra situației din Franța.

Xi Jinping a sosit în Franța pe 5 mai pentru discuții cu Macron și von der Leyen. Liderul chinez a spus că va susține orice inițiativă pașnică de soluționare a conflictului din Ucraina care va fi recunoscută de Moscova și Kiev.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Macroleon este o anexă, nu un președinte. Și nici nu cred că a fost ridiculizat pentru că e ridicol de felul lui, în toate situațiile. Ce să discute Xi cu un pițiponc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931382