Hot News
Din mass-media române: Ultimul interviu al ambasadorului rus Valery Kuzmin înainte de plecarea din România (VIDEO)
03/05
Fake-ul ministrului ucrainean de Externe, desființat de Die Welt
03/05

Putin i-a decorat pe adolescenții care au salvat oameni în timpul atacului terorist de la Crocus

În imagine de la stânga la dreapta: studentul Nikita Ivanov, elevii Islam Halilov și Artiom Donskov/ Foto: RIA Novosti

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, le-a acordat medalia „Pentru salvarea victimelor” celor trei adolescenți care au sărit în ajutorul oamenilor în timpul atacului terorist de la centrul comercial Crocus City Hall. Decretul semnat în acest sens a fost postat pe portalul de informații juridice, precizează agenția TASS.

Elevii Artiom Donskov și Islam Halilov, din Krasnogorsk, precum și Nikita Ivanov, student la Academia de Economie Națională și Serviciul Public vor fi decorați cu medalia „pentru acțiuni curajoase și decisive în salvarea oamenilor în condiții extreme”.

Atacul terorist din sala de concerte a centrului comercial Crocus City Hall a avut loc în seara zilei de 22 martie. Au murit 144 de persoane, alte 551 au fost rănite. Peste 5.000 de persoane au fost evacuate, operațiune la care au participat activ mai mulți adolescendenți-garderobieri. Islam Halilov, în vârstă de 15 ani, elev în clasa a 8-a, a scos din clădire peste o sută de oameni, de același eroism dând dovadă Artiom Donskov, de la aceeași școală nr. 19 din Krasnogorsk, precum și Nikita Ivanov.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Felicitări băieților! Priviți la ei și urmați-le exemplul: sunt curajoși și sunt patrioți. Adică, sunt RUȘI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938653