Hot News
Fake-ul ministrului ucrainean de Externe, desființat de Die Welt
03/05
Consiliul șefilor Adunării Generale a ONU a îndemnat la pace în Ucraina pe baza Acordurilor de la Istanbul
04/05

Avril Haines: Rusia este gata pentru negocieri, dar nu pentru concesii

Foto: visualrian

Avril Haines, director al Serviciului Național de Informații al SUA, este de părere că Federația Rusă este pregătită pentru negocieri privind Ucraina, dar nu pentru concesii substanțiale, transmite TASS.

Avril Haines/ Foto: Wikipedia

În opinia oficialului american, liderul rus Vladimir Putin a subliniat în repetate rânduri disponibilitatea Rusiei de a începe negocieri cu Ucraina și Statele Unite privind viitorul Ucrainei, dar fără concesii substanțiale.

Șeful Serviciului Național de Informații al SUA a mai adăugat că Rusia lansează, în prezent, atacuri asupra infrastructurii electrice a Ucrainei, pentru a convinge Kievul că este necesar să se treacă la negocieri de pace.

Anterior, reprezentanta oficială al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat că Rusia și-a confirmat încă din 2022 disponibilitatea de a negocia.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Rusia dorește negocieri, însă nu face compromisuri. Ucraina nu dorește negocieri, pentru că Zelenski n-are nici o legătură cu poporul ucrainean. El servește altor interese și altor stăpâni. Sper ca într-o zi ucrainenii să-l jumulească de viu ca pe o găină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931390