Hot News
Overciuk: Performanțele economiei ruse, impact pozitiv asupra țărilor vecine
21/04
Vedete pe covorul roșu al Festivalului Internațional de Film de la Moscova
21/04

Leonid Ivlev: Atacurile ucrainene împotriva Rusiei, planificate la NATO

Foto: Zuma/TASS

Atacurile lansate de Forțele Armate ale Ucrainei asupra teritoriului Rusiei sunt planificate de Alianța Nord-Atlantică sub egida Statelor Unite, a declarat deputatul Dumei de Stat, Leonid Ivlev, pentru agenția RIA Novosti.

„Stoltenberg a recunoscut că regimul de la Kiev are dreptul legal de a lovi ținte de pe teritoriul Rusiei, deoarece NATO planifică aceste atacuri, sub conducerea Statelor Unite”, a subliniat politicianul, precizând că este unul dintre puținele cazuri când Secretarul general al Alianței nu a mințit.

Ivlev a amintit că la baza aeriană Ramstein, din Germania, instructorii NATO pregătesc piloți ucraineni, iar pe poligoanele de antrenament pe tancuri din țările Alianței, soldații armatei ucrainene învață să manevreze tancurile occidentale Abrams și Leopard. În plus, deputatul a atras în mod deosebit atenția asupra faptului că sateliții și dronele americane transmit informații de recunoaștere și asigură suport pentru ghidarea atacurilor asupra teritoriului Rusiei.

Anterior, Ivlev a menționat că susținătorii „Corpului de Voluntari al Rusiei” (recunoscut ca organizație teroristă în Federația Rusă) sunt antrenați și înarmați de Ucraina pe banii Statelor Unite și ai NATO.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    SUA, prin reprezentanții de la NATO și prin intermediul ei, se dau singure de gol că sunt implicate în război împotriva Rusiei. Și atunci, de ce fac tot circul ăsta acuzând Rusia că intenționează să atace o țară NATO, când NATO atacă Rusia? NATO nici n-ar fi trebuit să se implice în acest conflict, deoarece Ucraina nu este membră a acestei alianțe. NATO nu are dreptul de a lovi ținte de pe teritoriul Rusiei fiindcă nu i-a declarat oficial război, dar Rusia are tot dreptul și obligația să se apere în fața acestui atac. Armamentul și banii trimiși Kievului sunt o mare afacere a Statelor Unite, iar occidentalii au pus botul la această manevră americană. Marjorie Taylor Greene, membră republicană a Camerei Reprezentanților din SUA a propus un amendament la proiectul de lege pentru ajutorarea Ucrainei: ,,Oricărui membru al Congresului care votează în favoarea acestei legi i se va cere să se înscrie în armata Ucrainei.” Greene a mai propus ca Ucraina să nu poată cheltui banii alocați decât după ce vor organiza alegeri, își va închide toate laboratoarele biologice și va da socoteală Statelor Unite pentru modul în care a cheltuit ajutoarele până acum. Acest amendament ,,Marjorie” survine după ce președintele Camerei Reprezentanților, Mike Johnson (care blocase luni de zile ajutoarele pentru Kiev), a declarat că ajutorarea Ucrainei are o ,,importanță crucială.” Importanța crucială este pentru Ucraina sau pentru SUA? Pentru că NATO este o afacere a SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939351