Categories: MilitarRusia si lumea

Ucraina: Rusia a cerut convocarea Consiliului de Securitate al ONU

Partea rusă a cerut convocarea, pentru data de 12 aprilie, a unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU pe tema livrărilor de arme occidentale în Ucraina, a anunțat adjunctul ambasadorului Rusiei la ONU, Dmitri Polianski, relatează Gazeta.ru.

Într-o postare pe canalul său de pe rețeaua Telegram, diplomatul a precizat că sfârșitul acestei săptămâni va fi din nou ”ucrainean” la ONU. Inclusiv pentru că partenerii occidentali ai Ucrainei au cerut o „ședință tradițională” pentru 11 aprilie pentru a discuta situația umanitară din această țară.

„Din nou, pentru a nu rupe tradiția și pentru a nu permite occidentalilor să-și promoveze nestingherit narativul, am solicitat pentru 12 aprilie, ora 10,00 la New York, o ședință separată dedicată livrărilor (….) de arme regimului de la Kiev”, a subliniat Polianski.

El a adăugat că diplomații ruși vor încerca să pregătească pentru acest eveniment un „raportor interesant”.

Pe 9 aprilie, șeful comisiei de politică externă a parlamentului german, Michael Roth, a cerut elaborarea unei noi scheme pentru livrările de arme în Ucraina. El a subliniat că o astfel de necesitate a apărut din cauza întârzierii provocate de convenirea în SUA a pachetului de ajutor militar pentru Ucraina.

Owner

View Comments

  • Despre ce situație umanitară vor să discute cei de la ONU în 11 aprilie? Pentru ei ,,umanitar" înseamnă să întrețină un război, să livreze mereu armament? Că nu i-am auzit vorbind despre pace, despre ajutoare alimentare și materiale de strictă necesitate. Toate organizațiile astea, cum este ONU, au fost create pentru a asigura ,,acoperirea" juridică pentru războaiele provocate de SUA. Costituirea formală a ONU a început la două luni după încheierea Conferinței de la Ialta și a fost creată, în principal, de către membrii Consiliului pentru Relații Externe. În delegația americană care a participat la conferința de creare a ONU, desfășurată la San Francisco, existau 47 de membri ai acestei organizații. Nu este de mirare că ONU supraveghează astăzi desfășurarea activității Băncii Mondiale și a Fondului Monetar Internațional. Și NATO și ONU au apărut de pe urma celui de-Al Doilea Război Mondial. Orice război nu este decât un alt pas înainte în transpunerea în practică a țelurilor Consiliului pentru Relații Externe, vizând realizarea unui guvern mondial, sprijinit de un comandament militar (NATO). Unele războaie au fost provocate tocmai pentru a valida existența NATO, conferindu-i legitimitate. Dintre toate activitățile umane, războiul oferă cel mai mare potențial pentru profit, obținut atât din armamentul furnizat necesar desfășurării lui, cât și de pe urma împrumuturilor acordate pentru producerea acestora. Este vorba de bani, de putere și control asupra lumii. Banca Rezervelor Federale din SUA, BIS, toate băncile de pe Wall Street și din London City, controlate de familiile Rockefeller, Morgan și Rothschild își folosesc banii pentru întreținerea războaielor declanșate de SUA. Asta e ,,rețeta" lor de a obține profit. SUA este protejată de marii bancheri, în spatele cărora stau tot felul de societăți secrete, acestea fiind infiltrate în ONU, UE, NATO și alte asemenea organizații de carton. Livrarea de arme și împrumuturi către Ucraina va mai continua până când acești ticăloși vor provoca un alt conflict, unde își vor lua ,,munca" de la capăt.

Recent Posts

Ucraina vorbește despre arme nucleare proprii, dar nu are cu ce să le facă

Autoritățile ucrainene analizează la modul serios posibilitatea de a redobândi arme nucleare, afirmă publicația Bild,…

31 de secunde ago

Putin, pentru un acces mai mare al rușilor la practicarea sportului

56% dintre ruși fac sport în mod regulat, a declarat președintele rus Vladmiir Putin la…

32 de minute ago

Ucraina nu a deținut niciodată arme nucleare

Fals: Ucraina este singura țară care și-a dat armele nucleare, a declarat, la summitul UE,…

2 ore ago

Proiect ce interzice propaganda publică a persoanelor care aleg să nu aibă copii

Duma de Stat, Camera Inferioară a Parlamentului rus, a adoptat în primă lectură un proiect…

2 ore ago

Presa: Condiția Occidentului pentru primirea Ucrainei în NATO

Pentru a adera la NATO, Ucraina trebuie să aibă o frontieră de stat bine stabilită,…

o zi ago

Zaharova, despre „planul victoriei” lui Zelenski: Spume sângerii pe buzele unui neonazist

„Planul victoriei” elaborat de Volodimir Zelenski reprezintă o isterie și un set de sloganuri fără…

o zi ago

This website uses cookies.