Categories: MilitarRusia si lumea

Medvedev: Existența Ucrainei reprezintă un pericol de moarte pentru ucraineni

Existența Ucrainei reprezintă un pericol de moarte pentru ucraineni și este vorba nu doar despre regimul politic banderovist, ci despre ”oricare altă Ucraină”, a declarat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, citat de publicația Vzgliad.

„Prezența unui stat independent pe teritoriile istorice ale Rusiei va deveni acum un permanent motiv pentru reluarea ostilităților”, a afirmat Medvedev pe canalul său de pe rețeaua Telegram.

Indiferent de cine se află la cârma „nou-formatei entități canceroase sub numele de Ucraina”, nu va adăuga legitimitate „țării”, este convins președintele adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei. Ceea ce înseamnă că pericolul izbucniri unei noi lupte se va menține o perioadă nedeterminată de timp, ”pentru totdeauna, practic”, a sublinait Dmitri Medvedev.

Pericolul unui nou conflict va exista cu o probabilitate de 100%, indiferent ce hârtii de securitate ar semna Occidentul cu regimul marionetă de la Kiev, a subliniat politicianul rus, apreciind că un conflict ar putea izbucni și peste 10, dar și peste 15 ani.

Tocmai de aceea, a subliniat el, existența Ucrainei este fatală pentru ucraineni.

„Alegând între un război etern și moarte inevitabilă, pe de o parte, și viața, pe de altă parte, majoritatea covârșitoare a ucrainenilor va alege, într-un final, viața. Vor înțelege că viața într-un mare stat comun, pe care ei acum nu îl iubesc prea tare, este mai bună decât moartea. Decât moartea lor și moartea apropiaților lor. Și cu cât ucrainenii vor conștientiza mai repede acest lucru, cu atât mai bine”, a apreciat Medvedev, în închierea postării sale.

Anterior, Medvedev a avertizat că desfășurarea de trupe britanice în Ucraina ar echivala cu o declarație de război lansată Rusiei.

Owner

View Comments

  • Ucraina nu mai este o țară, ci o pseudo-țară condusă din afara granițelor ei. Zelenski și banda lui sunt niște executanți. Momentul obținerii independenței, în 1991, a însemnat o cotitură nefastă pentru Ucraina. Nu i-a ajutat la nimic, așa cum nu-i ajută nici acum ,,prietenia și colaborarea" cu SUA și Occidentul. Domnul Medvedev are dreptate când spune că indiferent cine va veni la conducerea acestei țări, nu va fi pace niciodată. Teritoriul Ucrainei este un teritoriu rusesc, este vorba de ,,Rusia Kieveană" populată de ruși, leagănul formării Rusiei celei mari. Există o istorie comună, cu tradiții și obiceiuri comune. Nu a existat noțiunea de ,,limbă ucraineană" în sec. XVII-XIX, ci doar dialecte căzăcești și rutene, limba vorbită era limba rusă. Chiar și acum, doar în vestul Ucrainei se folosește mai mult ,,limba ucraineană", în rest cel mai mult se vorbește rusa. Încercările lui Zelenski de a interzice limba și cultura rusă în Ucraina mi se par ridicole. Și el a învățat la școală în limba rusă, și-a susținut spectacolele tot în limba rusă. A uitat că e vorbitor de limbă rusă? Poate ar fi mai bine ca acest teritoriu să revină Rusiei. Așa cum a spus domnul Medvedev, un război etern aduce moarte și este de preferat să alegi viața într-un stat mare comun.

Recent Posts

FENOMENALUL SUCCES ȘI AUDIENȚA EXPLOZIVĂ A EMISIUNILOR TV ALE JURNALISTULUI GRADU TUDOR PE TEMA RĂZBOIULUI DIN UCRAINA

(pamflet) Ioan POPA     Domnul Gradu Tudor este un jurnalist de televiziune bun profesionist și…

12 ore ago

Un maestru român de taekwondo a ținut un master class la Orel

Maestrul român de taekwondo de gradul șapte dan Ioan Tiurean, care străbate lumea pe motocicletă,…

14 ore ago

Putin: Omenirea se confruntă cu probleme foarte dificile

Omenirea se confruntă cu probleme serioase, pentru a căror rezolvare este nevoie de unitate, a…

15 ore ago

Kennedy Jr. și fiul lui Trump au ieșit cu o declarație privind Ucraina

Febra militaristă de la Washington a atins un nivel nemaivăzut, au avertizat într-un articol comun…

15 ore ago

Demență! Zaharova, despre declarația lui Stoltenberg privind atacuri asupra Rusiei cu arme occidentale

Reprezentanta oficială a ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a catalogat drept ”demență și curaj”…

17 ore ago

Onet, despre cearta dintre Zelenski și ministrul polonez de Externe la întâlnirea de la Kiev

La o întâlnire de la capitala Ucrainei, Zelenski i-a cerut lui Sikorsky să nu umfle…

2 zile ago

This website uses cookies.