Hot News
MAE: Rusia va răspunde la trimiterea în Marea Britanie a unor avioane F-35 capabile să transporte arme nucleare
06/11
Lavrov: Anglo-saxonii împing Orientul Mijlociu către un mare război
07/11

„Ne pregătim pentru ce e mai rău”: Reacția soldaților ucraineni la declarația lui Zalujnîi

Militarii ucraineni/ Foto: AP

După ce comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Valeri Zalujnîi, a recunoscut eșecurile de pe câmpul de luptă, militarii ucraineni s-au plâns de modul în care merg lucrurile pe front și au prezis, într-un interviu acordat agenției de presă France Presse, că vor fi învinși în conflict, relatează RIA Novosti.

„Spun acest lucru de ceva vreme. Pierdem războiul pas cu pas”, a declarat agenției un luptător ucrainean, căruia camarazii îi spun ”Înțeleptul”.

Un alt soldat ucrainean, care s-a prezentat drept „Dan”, s-a plâns că nu este suficientă artilerie, subliniind că „situația nu face decât să se înrăutățească”.

Într-un articol pentru The Economist, Zalujnîi a spus că Forțele Armate ale Ucrainei au ajuns într-un impas – „după toate probabilitățile, nu va exista o înaintare frumoasă și în profunzime”. El a recunoscut că nu a putut demonstra un ritm impresionant de înaintare a trupelor pe care Occidentul îl aștepta din partea lui, conform manualelor NATO.

Kremlinul a comentat, la rândul său, acest articol, menționând: cu cât mai repede va înțelege Kievul că nu sunt șanse de a obține succese pe câmpul de luptă, cu atât mai repede se vor deschide unele perspective de rezolvare a situației.

See insights and ads

Boost post

Like

Comment

Share

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Plângăcioșii militari ucraineni să lase văicăreala, că nu le folosește la nimic. În loc să se pregătească pentru ce e mai rău, să se pregătească pentru viață, să trăiască. Acest lucru îl pot realiza doar prin îndepărtarea lui Zelenski. Răul se stârpește de la rădăcină, ca o buruiană. Altfel pot să stea plângând și murind prin tranșee, că nimeni nu-i va ajuta. Problema lor nu se rezolvă cu mai mult armament, ci cu înțelepciune. Își pierd tinerețea, sănătatea și viața pentru psihopatul de Zelenski. Merită?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2943391