Categories: MilitarRusia si lumea

Lavrov: Anglo-saxonii împing Orientul Mijlociu către un mare război

Forțele anglo-saxone împing regiunea Orientului Mijlociu până la limita unui mare război, iar această linie promovată de Occident duce, prin tradiție, la o explozie a terorismului și la fluxuri de milioane de refugiați, a declarat șeful MAE rus, Serghei Lavrov, vorbind la maratonul societății ”Znanie” (Cunoaștere) din cadrul Expoziției-forum internațional ”Rossia”, scrie agenția TASS.

„Acum vedem cum anglo-saxonii împing literalmente Orientul Mijlociu la limita unui mare război”, a declarat ministrul.

Potrivit spuselor sale, această linie a Occidentului se manifestă pe deplin în Ucraina, Irak, Libia și Siria. „Alte rezultate ale unei astfel de politici sunt o explozie a terorismului și a extremismului, oameni cu destine date peste cap, familiile distruse, fluxurile de milioane de refugiați”, a adăugat Lavrov.

Șeful MAE rus a atras atenția că metodele folosite de Statele Unite și de aliații lor includ încercări de a presăra haos în diferite regiuni ale lumii, de a băga râcă între țări și popoare și de a exacerba neînțelegerile interetnice și interreligioase. „Occidentul este obișnuit să-și rezolve propriile probleme pe seama altora, să exploateze resursele altora. Așa cum a spus (președintele rus Vladimir) Putin, „pentru a extrage renta hegemonului”, a explicat el.

Owner

View Comments

  • Sunt state dornice de război, însetate de sânge. De pe urma acestor războaie se îmbogățesc. Au în SUA un bun profesor și un model. Mă mir că nu le este rușine să acuze Rusia de agresivitate și crime. Acum, SUA înarmează Taiwanul, asta însemnând o viitoare zonă de conflict. Biden a semnat un grant de 80 de milioane de dolari pentru achiziționarea de echipament militar american de către Taiwan. O listă anterioară de comenzi pentru echipamente militare americane este în valoare de 14 miliarde de dolari. Ce mai contează încă 80 de milioane? Anglo-saxonii și americanii împing toată lumea în război. Se vede că le face o deosebită plăcere asta. În spatele lor stă, de fapt, o supra-clică criminală extrem de puternică, care este deasupra legii și nu dă socoteală nimănui, o putere malefică formată din familia Rothschild, familia Rockefeller, grupul Bilderberg. Recomand o carte foarte bună, scrisă de Walter Brewitz: ,,Familia Rothschild. De la Marea Finanță la crearea Israelului. Rothschildzii și era globalizării". Veți vedea cine a condus și a finanțat Revoluția din 1917 prin care s-a urmărit distrugerea Rusiei, cine a ajutat la destrămarea URSS în 1991. Sunt aceiași care doresc și astăzi distrugerea Rusiei, sunt aceiași care finanțează războaiele din ziua de azi, niște nebuni care domină atât statele occidentale cât și SUA.

Recent Posts

PRIM-MINSTRUL ROMÂNIEI, DL. MARCEL CIOLACU FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU DRONELE RUSEȘTI

(pamflet) Ioan POPA Dl. Marcel Ciolacu, prim-ministrul României, merge în județul Tulcea ca să se…

2 ore ago

Rusia a criticat decizia Elveției de a recunoaște ”Holodomorul” drept genocid

Moscova este revoltată de decizia Marii Camere a Parlamentului elvețian (în imagine) de a recunoaște…

6 ore ago

Nebenzia: Condiția pentru a pune capăt operațiunii militare

Moscova va continua operațiunea specială în Ucraina dacă Occidentul nu va permite descotorisirea de regimul…

10 ore ago

Atomul rusesc sparge sancțiunile europene

Devenită în ultimii ani unul dintre cei mai acerbi executanți ai sancțiunilor împotriva Rusiei, Bulgaria…

10 ore ago

Lavrov: Occidentul nu va permite negocieri echitabile între Ucraina și Rusia

Occidentul nu va permite Ucrainei să intre în negocieri echitabile cu Federația Rusă, bazate pe…

11 ore ago

Stolterberg: ”Cel mai rapid mod de a încheia războiul este să-l pierzi”

Înalți responsabili ai țărilor occidentale recunosc public că nu vor să pună capăt conflictului din…

12 ore ago

This website uses cookies.