Hot News
Politician polonez: Cum va plăti Ucraina pentru ajutorul acordat țării
14/10
Consiliul Mondial al Bisericilor i s-a adresat lui Stefanciuk în legătură cu un posibil vot al Radei de interzicere a Bisericii Ortodoxe Ucrainene
15/10

Sondajele arată nivelul ridicat de încredere de care se bucură liderul rus

Președintele rus, Vladimir Putin/ Foto: smotrim.ru

În prezent, au încredere în președintele Vladimir Putin peste trei sferturi dintre ruși, informează VȚIOM, citând rezultatele unui sondaj de opinie realizat pe această temă și publicate pe site-ul Centrului Rus de Opinie Publică, scrie Gazeta.ru.

La întrebarea dacă au încredere în liderul rus, 78,3% dintre respondenți au răspuns afirmativ, 17,8% au răspuns negativ.

Activitatea lui Putin este aprobată de 74,9% dintre persoanele intervievate, 15% nu o aprobă, restul neștiind ce să răpundă.

La sondajul național de inițiativă „VȚIOM-Sputnik”, desfășurat în perioada 2 – 8 octombrie, au participat 1.600 de ruși cu vârsta de 18 ani și peste.

Rezultatele unui sondaj similar realizat de FOM (Fondul de Opinie Publică, n.r.), arată că 74% dintre respondenți au încredere în Putin, 16% nu au încredere în liderul rus.

Activitatea șefului statului este aprobată de 77% dintre respondenți, iar 12% o dezaprobă.

Sondajul FOMnibus, ale cărui rezultate au fost publicate pe site-ul insituției, a fost realizat în perioada 6-8 octombrie, la el participând 1.500 de respondenți, care locuiesc în 104 așezări din 53 de entități teritoriale ale țării.

Eroarea statistică în ambele anchete nu depășește câteva procente.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Președintele Vladimir Putin merită încrederea rușilor! Ceea ce a făcut și va face este spre binele Rusiei. Noi, românii, spunem despre cineva care este destoinic și bun că este o comoară la casa omului. Așa se poate spune și despre președintele Putin că este o comoară la casa Rusiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2958080