Hot News
Informații privind minarea Hidrocentralei Kremenciug pentru o provocare împotriva Rusiei
08/10
22 de civili ucraineni din Snighirevka, uciși de naționaliștii organizației ”Pravîi sektor”
08/10

Rusia a deschis dosare penale împotriva a 200 de mercenari din 30 de țări

Estonia. Mercenarii străini pregătiți pentru a fi trimiși în Ucraina/ Foto: screenshot video

Ambasadorul cu misiuni speciale al MAE rus, care se ocupă de crimele regimului de la Kiev, Rodion Miroșnik, a declarat că, de la începutul operațiunii militare speciale, autoritățile de anchetă ale Federației Ruse au deschis dosare penale împotriva a 200 de mercenari străini din peste 30 de țări, informează agenția Rambler.ru.

„Au fost deschise dosare penale, în temeiul articolului referitor la mercenari, împotriva a 200 de cetățeni străini din peste 30 de țări, inclusiv din Australia, Argentina, Belgia și din alte state,”, a spus Miroșnik într-un discurs rostit la Forumul OSCE pentru Cooperare în domeniul Securității.

Ambasadorul a adăugat, de asemenea, că instanțele de judecată din Republicile Donețk și Lugansk (DNR și LNR) au emis peste 100 de sentințe în persoană și în absență împotriva militarilor ucraineni. Unii dintre ei au fost condamnați la pedepse lungi de închisoare, inclusiv la închisoare pe viață.

Anterior, un expert militar a spus că cel mai mare număr de mercenari din Ucraina a venit din Polonia.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Acestora trebuie aplicată legea marțială. Sau poate fi reactivat lagărul de la Kolîma, unde pot munci în folosul Rusiei, că sunt tineri și în putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2944567