Hot News
”Am fost rugați”. Așa a explicat Putin retragerea trupelor de lângă Kiev
31/07
Ministerul Apărării al Ucrainei recunoaște: Oamenii fug de mobilizare în armată
01/08

Un fost ofițer CIA a interpelat Ucraina: Dacă puteți lovi Moscova, de ce nu atacați tehnica militară a rușilor de pe linia frontului?

Foto: topwar.ru

Fostul analist al Agenției Centrale de Informații (CIA) a SUA, Larry Johnson, a comentat atacurile ucrainene asupra Moscovei și a altor orașe din Rusia, asupra infrastructurii civile. Unul dintre aceste atacuri a fost efectuat de regimul lui Zelenski în noptea de luni spre marți. Unul dintre turnurile din zona Moskva-City a fost din nou avariat. Alte două drone au fost doborâte deasupra raioanelor Odințovo și Narofominsk din Regiunea Moscova, scrie topwar.ru.

Potrivit fostului ofițer CIA, în loc să atace obiectivele militare rusești din imediata vecinătate a zonei de front, Kievul se străduiește să lanseze atacuri asupra teritoriului Rusiei, inclusiv asupra Moscovei. Larry Johnson arată că este vorba despre atacuri teroriste, care „duc la un sfârșit prematur al președintelui Ucrainei”. Zilele trecute, a amintit fostul anagajat al CIA, Zelenski a afirmat că „președintele rus nu va mai trăi 10 ani”. Potrivit expertului american, în situația actuală, Zelenski ar trebui să acorde mai multă atenție propriei sale vieți, deoarece președintele ucrainean a trecut la metode teroriste de război.

”În primul rând, aceste atacuri lansate de Kiev sunt un act de disperare. Aceasta este realitatea obiectivă. În al doilea rând, trebuie să îi întrebăm pe ucraineni: dacă puteți face acest lucru (să loviți Moscova), de ce nu atacați obiectivele militare rusești, care aduc atâtea daune trupelor voastre de pe teren, de pe front”, a spus Larry Johnson.

Potrivit fostului analist CIA, ”trupele ucrainene au probleme pe câmpul de luptă, nu pot să contracareze cu nimic armata rusă. Tehnica militară livrată de SUA a fost în mare parte distrusă sau scoasă din funcțiune. Mai mult decât atât, se contată că pe unele segmente ale frontului Rusia avansează deja”.

2 Comments

  1. Carmen spune:

    Atacurile cu drone ale Ucrainei sunt niște atacuri teroriste. Pe front, forțele ucrainene nu pot face față forțelor militare ruse și atunci recurg la aceste metode. Biden a născocit un război în care SUA stau pur și simplu cu mâinile încrucișate și achită notele de plată colosale. Viața americanilor nu este pusă în pericol, iar pierderile în rândul soldaților (sau mercenarilor) americani sunt infime. De la căști și uniforme trimise în Ucraina, la F16, arată că SUA nu are nici o intenție de a opri conflictul. Regimul de la Kiev este mulțumit că obține armament de la Biden, însă ar face mai bine să constate că ucrainenii sunt cei care achită cu sânge nota de plată pentru toate. La întrebarea câți ucraineni mai trebuie să moară, răspunsul în particular dat de Biden a fost ,,potențial toți”. Zelenski ce zice despre asta?
    Marele ,,prooroc” Zelenski ar trebui să se teamă pentru viața lui, că are deja sabia deasupra capului. I-a ,,proorocit” președintelui Putin zece ani, dar să ia aminte că poate viața lui se reduce la zece zile. Tucker Carlson spunea despre Zelenski că ,,nu este un erou. Este o armă de distrugere în masă”. Mai este și un obraznic fără limite.

  2. Mathias spune:

    Obiectivul numarul 1 al lui Zelenski este sa ucida cat mai multi ucraineni ca sa lase terenul gol si nelocuit. Si cum se poate face asta fara ca Zelenski sa fie acuzat de genocid impotriva populatiei Ucrainei? Evident ca prin razboi, adversarii rusi ucid soldatii ucraineni iar civilii fug in lumea larga lasand Ucraina depopulata, gata sa fie coloniuzate de cei de un neam cu Zelenski. Obiectivul numarul doi al lui Zelenski este destabilizarea Rusiei si uciderea a cat mai multi rusi posibil. Pentru Zelenski care este de alt neam decat ucrainenii sau rusii nu conteaza care obiectiv este atins primul, lui nu-i pasa nici de rusi si nici de ucraineni, ii pasa insa de banii furati sau incasati de la sponsorii globalisti. Ca obiectiv final pentru Zelenski conteaza ca slavii sa se ucida intre ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2945250