Categories: MilitarRusia si lumea

Ministerul Apărării al Ucrainei recunoaște: Oamenii fug de mobilizare în armată

În momentul de față există o problemă legată de sustragerea de la mobilizarea în Forțele Armate ale Ucrainei și, în mare măsură, ea are legătură cu atitudinea societății față de serviciul militar, a declarat viceministrul ucrainean al Apărării, general-locotenentul Alexandr Pavliuk, într-un interviu acordat postului de televiziune Rada TV, scrie Gazeta.ru.

Pavliuk a subliniat că respectiva problemă reprezintă un serios obstacol pentru acțiunile armatei ucrainene. El a precizat, totodată, că problema sustragerii de la serviciul militar va deveni un subiect căreia organele de aplicare a legii îi vor acorda o atenție deosebită. Pavliuk a precizat că, dacă totul ar decurge conform legii, nu ar exista probleme cu mobilizarea.

General-locotenentul a mai spus că amploarea acestei sustrageri de la serviciul militare are legătură cu atitudinea societății față de armata ucraineană din perioada legii marțiale și nu doar de activitatea centrelor teritoriale de recrutare. În opinia sa, este o problemă a societății, iar lupta împotriva ei trebuie demarată chiar acum. El a subliniat că trebuie acordată atenție nu doar angajaților centrelor de recrutare și modului în care aceștia își îndeplinesc atribuțiile, dar și conștiinței opiniei publice.

Owner

View Comments

  • Poate că nu vor să fie carne de tun într-un conflict care nu putea fi câștigat niciodată. S-au trezit și ei acum. Pentru cine să lupte? Pentru interesele lui Biden?

  • Dacă până și autoritățile militare ale regimului sionist de la Kiev, rercunoaște realitatea acestei probleme, este foarte grav, și în mod cert, general-locotenentul Alexandr Pavliuk, este în eroare sau dezinformează, dacă explică acest fenomen al sustragerii de la serviciul militar, ca fiind în: ” legătură cu atitudinea societății față de armata ucraineană din perioada legii marțiale și nu doar de activitatea centrelor teritoriale de recrutare.” . Cauza reală, este mult mai gravă, practic războiul psihologic dintre Rusia și Ucraina, sprijinită de Occidentul colectiv, este deja câștigat de Rusia. La nivelul psihologiei inconștiente colective, ucrainienii de rând, la nivel de subconștient, nu mai au nici o speranță în victoria Ucrainei împotriva Rusiei. Poporul ucrainean din punct de vedere psihologioc practic este înfrânt, a capitulat în fața Rusiei. Poate să pară de domeniul fantasticului, dar celebrul Grup Wagner, care acționaeză în Belarus, ar putea să proceze cu multă abilitate și înțelepciune și să întindă mâna colegilor din Azov, pentru resturnarea regimului antinațional de la Kiev. Se spune că extremele se atrag,

Recent Posts

Serghei Lebedev: Apărarea aeriană a României a participat la respingerea atacului asupra orașului Izmail

Forțele de apărare antiaeriană ale României au participat la respingerea unui atac nocturn asupra orașului…

53 de minute ago

Bankingnews: Pe lângă bomba nucleară, Putin are „tătucul tuturor bombelor”

Moscova are „tătucul tuturor bombelor” (din engleză, Father of All Bombs, FOAB), care este cea…

15 ore ago

Au început filmările la un serial pe „Moscova nu crede în lacrimi”

Au început filmările pentru un nou serial bazat pe lungmetrajul sovietic „Moscova nu crede în…

23 de ore ago

Putin a cerut un plan de promovare a brandurilor rusești

Președintele Vladimir Putin a anunțat, în cadrul ședinței extinse a Prezidiului Consiliului de Stat al…

24 de ore ago

Lavrov a cerut ONU să ignore „inițiative pseudo-pașnice” pentru Ucraina

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, i-a cerut Secretarului General al ONU, Antonio Guterres, să…

o zi ago

SVR: Date noi privind implicarea anglo-saxonilor în exploziile de la Nord Stream

Serviciul de Informații Externe al Rusiei (SVR) a primit noi date care confirmă implicarea anglo-saxonilor…

o zi ago

This website uses cookies.