În opinia lui Ritter, un astfel de comportament avantajează Washingtonul. Statele Unite nu vor permite inspecții și audituri externe. „Acesta este prețul derulării de afaceri în Ucraina”, a declarat fostul agent secret, citat de RIA Novosti.
Ritter a mai spus că partea americană trebuie să țină secrete toate detaliile ajutorului militar și financiar acordat Ucrainei. În caz contrar, oamenii obișnuiți ar afla adevărata situație a lucrurilor. Iar atunci, nivelul de aprobare a ajutorului acordat Kievului ar putea scădea în rândul americanilor, a adăugat Ritter.
Recent, jurnalistul american Seymour Hersh a anunțat că Zelenski și anturajul său și-au însușit peste 400 de milioane de dolari din acizițiile de combustibil. În plus, directorul CIA, William Burns, i-a transmis președintelui ucrainean o listă cu 35 de generali și oficiali de rang înalt, ale căror acte de corupție sunt cunoscute de CIA și de alți funcționari americani.
Simonian: Ofițerul Bennett ar fi putut fi ucis pentru vorbele despre situația din Ucraina Fostul…
Europa riscă să se confrunte cu o nouă criză a gazelor pe fondul scăderii rapide…
Președintele Centrului pentru Comunicații Strategice, Dmitri Abzalov, consideră că liderul american, Joe Biden, „agravează serios…
81% dintre ruși au declarat că au încredere în președintele Vladimir Putin, 82% îi evaluează…
Președintele Serbiei a atras atenția liderilor occidentali să nu subestimeze declarațiile liderului rus. Aleksandar Vučić…
Vladimir Putin a avut la Kremlin o consfătuire cu conducerea Ministerului Apărării, cu reprezentanți ai…
This website uses cookies.
View Comments
,,În slujba poporului se poate greși, căci oamenii cu răspunderi mari sunt necontenit în ispite; dar a te sluji de poporul tău pentru interesele, ambițiile și setea de putere - personale ori de grup - asta este deja fărădelege, și nu păcat! Oamenii vii greșesc, însă fărădelegi săvârșesc doar neoamenii". (Patriarhul Pavle al Serbiei)