Hot News
Scott Ritter: Occidentul vrea să atragă o nouă țară în conflictul din Ucraina
18/04
Viktor Medvedciuk: Oles Buzina, ucis de naziști, știa că mitologia nazistă ucraineană era falsă de la început până la sfârșit
18/04

Transfermarkt: Golovin, de la Monaco, a devenit cel mai scump fotbalist rus

Aleksandr Golovin/ Foto: yandex.ru

Mijlocașul echipei de fotbal AS Monaco și al naționalei Rusiei, Aleksandr Golovin, a fost desemnat cel mai scump fotbalist rus, în versiunea Transfermarkt. Valoarea de piață a jucătorului în vârstă de 26 de ani este estimată la 25 de milioane de euro, relatează Rambler.

Locurile doi și trei din lista celor mai scumpi fotbaliști ruși sunt împărțite de mijlocașul de la Dinamo Moscova, Arsen Zaharian, și portarul echipei Krasnodar, Matvei Safonov. Transfermarkt îi evaluează la 15 milioane de euro.

Top 10 al celor mai scumpi jucători ruși:

1. Alexander Golovin (AS Monaco, 25 milioane de euro). 2. Arsen Zaharian (”Dinamo” Moscova, 15 milioane de euro). 3. Matvei Safonov („Krasnodar”, 15 milioane de euro).4. Aleksei Miranciuk („Torino”, 12 milioane de euro).5. Fedor Cialov („CSKA”, 10 milioane de euro).6. Daler Kuziaev („Zenit”, 10 milioane de euro).7. Aleksandr Sobolev („Spartak”, 9 milioane de euro). 8. Dmitri Barinov (”Lokomotiv”, 8 milioane de euro). 9. Daniil Fomin (”Dinamo”, 8 milioane de euro). 10. Gheorghi Djikia (”Spartak”, 8 milioane de euro).

Anterior s-a raportat că golul lui Golovin a ajutat AS Monaco să învingă Lorient în meciul din etapa a 31-a a campionatului francez. Meciul, care a avut loc pe stadionul ”Louis II” din Monaco, s-a încheiat cu victoria gazdelor cu 3-1.

2 Comments

  1. Negrea Vasile spune:

    Foarte bine să se dea planul satanistilor peste cap….să invinga ortodoxia
    Trăiască Rusia.

  2. Carmen spune:

    Rusia a avut mereu și are sportivi de mare valoare, în toate disciplinele. Să amintim doar de gimnaști și patinatori. Mai sunt alții ca ei? Bravo tuturor, că sunt talentați și muncitori. Merită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931383