„Dacă este să vorbim despre responsabilitatea pentru problema Ucrainei, cred că Statele Unite și blocurile militare precum NATO ar trebui să și-o asume. Alianța Nord-Atlantică nu are statutul necesar pentru a formula reproșuri la adresa Chinei sau să exercite presiuni asupra Beijingului”, a adăugat ea.
După cum a subliniat diplomatul, China a sprijinit de la bun început promovarea negocierilor de pace. „Într-un final, istoria va judeca cine a adoptat cu adevărat o poziție justă și corectă”, a spus Mao Ning.
Pe 5 aprilie, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat, adresându-se ziariștilor după o reuniune a miniștrilor de Externe ai țărilor alianței, la Bruxelles, că autoritățile Chinei s-ar putea confrunta cu consecințe grave dacă vor furniza arme Rusiei. China, a mai menționat Stoltenberg, lucrează din ce în ce mai strâns cu Rusia.
Europa riscă să se confrunte cu o nouă criză a gazelor pe fondul scăderii rapide…
Președintele Centrului pentru Comunicații Strategice, Dmitri Abzalov, consideră că liderul american, Joe Biden, „agravează serios…
81% dintre ruși au declarat că au încredere în președintele Vladimir Putin, 82% îi evaluează…
Președintele Serbiei a atras atenția liderilor occidentali să nu subestimeze declarațiile liderului rus. Aleksandar Vučić…
Vladimir Putin a avut la Kremlin o consfătuire cu conducerea Ministerului Apărării, cu reprezentanți ai…
La 21 noiembrie președintele Vladimir Putin s-a adresat cetățenilor țării cu un mesaj televizat. Publicăm…
This website uses cookies.