Hot News
Președintele bulgar a cerut să nu mai fie livrare arme Kievului și a amintit de Orwell
22/01
Cursuri de limba rusă pentru începători
22/01

Sistemele de apărare antiaeriană S-300 au exersat respingerea unor atacuri aeriene în Regiunea Moscova

Sistemul de apărare antiaeriană S-300/ Foto: RIA Novosti

Ministerul rus al Apărării a anunțat că sistemele de rachete antiaeriene S-300 au efectuat lansări electronice în Regiunea Moscova, simulând respingerea unui atac asupra unor instalații importante, informează RIA Novosti.

Potrivit ministerului, în Regiunea Moscova s-a desfășurat antrenamentul brigăzii de rachete antiaeriene a forțelor de apărare, în cadrul căruia au fost efectuate exerciții de „respingere a unor atacuri aeriene asupra unor importante facilități militare, industriale și administrative”.

„Echipajele bateriei au desfășurat sistemele în formație de luptă și au rămas în supraveghere. Când au fost detectate ținte care imitau aparate de zbor și rachete balistice, artileriștii antiaerieni au efectuat lansări electronice de rachete”, a precizat ministerul.

Mai mult, în timpul marșului, brigăzile militare au respins un atac al unui grup de diversiune al inamicului convențional asupra unei coloane de tehnică de apărare aeriană, care, protejată de o perdea de fum, a reușit să iasă din perimetrul atacat și să continue îndeplinirea misiunilor trasaate.

În total, la această acțiune au fost cooptați peste 150 de militari și peste 30 de unități de armament, echipamente militare și speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931378