Hot News
Vladimir Putin i-a ordonat lui Serghei Şoigu să instituie un armistiţiu de Crăciun în zona operațiunii speciale
05/01
Sevastianov, un cunoscut al Papei Benedict al XVI-lea, a vorbit despre credința Suveranului Pontif într-o profeție despre Rusia
06/01

Un politician american a comentat afirmația nepotului lui de Gaulle despre o „conspirație” împotriva Rusiei

Pierre de Gaulle, nepotul fostului președinte al Franței, generalul Charles de Gaulle/ Foto: vvesti.com

Tot mai frecventele declarații potrivit cărora țările occidentale se pregăteau să își unească forțele pentru o confruntare cu Rusia chiar înainte de actualul conflict din Ucraina demonstrează existența „unui tot mai mare consens” privind un ”complot” împotriva Rusiei, a apreciat Ajamu Baraka, activist pentru drepturile omului și candidat la vicepreședinția SUA din partea Partidului Verde, relatează Rambler.ru.

Într-o postare pe rețeaua Twitter, el a comentat declarațiile lui Pierre de Gaulle, nepotul fostului președinte al Franței, generalul Charles de Gaulle, care a afirmat, anterior, că Occidentul a pregătea un ”complot” împotriva Rusiei.

Activistul pentru drepturile omului și-a exprimat convingerea că pozițiile unor oameni precum Pierre de Gaulle arată un „consens tot mai mare” în privința faptului că statele europene s-au trezit atrase în lupta împotriva Rusiei. El susține că Statele Unite folosesc „arma propagandistică”, care, sub acoperirea agențiilor de presă, transmit ideea de unitate occidentală împotriva Federației Ruse.

Anterior, Pierre de Gaulle, nepotul fostului președinte francez, generalul Charles de Gaulle, a declarat că în Occidentul a fost pus de mult la cale ”complotul” împotriva Rusiei. În opinia sa, caracterul minuțios al sancțiunilor antirusești, precum și numărul mare al acestora arată că toate acestea au fost planificate cu mult timp în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931378