Hot News
Un politician american a comentat afirmația nepotului lui de Gaulle despre o „conspirație” împotriva Rusiei
06/01
Zelenski a respins propunerea Rusiei privind instituirea unui armistițiu de Crăciun
06/01

Sevastianov, un cunoscut al Papei Benedict al XVI-lea, a vorbit despre credința Suveranului Pontif într-o profeție despre Rusia

Foto: news.myseldon.com

Papa Benedict al XVI-lea (în imagine) a crezut în profețiile Fecioarei Maria de la Fatima, care spunea că Rusia trebuie să fie o mare putere și să readucă țările occidentale la valorile creștine, a declarat Leonid Sevastianov, președintele Uniunii Mondiale a Credincioși de Rit Vechi, care l-a cunoscut pe Suveranul Pontif, relatează RIA Novosti.

Sevastianov a relatat că l-a cunoscut pe Benedict al XVI-lea în timpul studiilor sale la Roma, când acesta era cardinal. Ultima lor întâlnire a avut loc în 2018, la o mănăstire din Vatican și a durat aproximativ o oră.

Apariția Fecioarei Maria de la Fatima/ Foto: culturalcatholic.com

„A început să spună că există o profeție a Maicii Domnului despre Rusia, potrivit căreia Rusia trebuie să fie măreață, că Occidentul se îndepărtează tot mai mult de creștinism și că Rusia va trebui să îl împiedice să cadă în necreștinism”, a povestit Sevastianov pentru agenția menționată.

Potrivit acestuia, Suveranul Pontif a declarat, de asemenea, că, în 30 de ani, guvernul rus „a cunoscut o evoluție uriașă de la impietate spre creștinism, că nu poți cere totul, și că noua generație de politicieni va îndeplini această profeție”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937261