Hot News
Kosaciov: SUA nu au reușit să facă din ”agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei” principala temă a negocierilor
22/01
MAE rus a catalogat drept provocare raportul despre politica Rusiei în Ucraina, publicat de SUA înaintea întâlnirii de la Geneva
23/01

Psaki a dezvăluit conținutul răspunsului scris al SUA către Rusia

Secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki/ Foto: RIA Novosti

Statele Unite, într-un răspuns scris către Rusia, își vor prezenta ideile care vor contribui la întărirea sentimentului reciproc de securitate, a declarat, la briefing, secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki.

„Vom pune în scris preocupările serioase pe care noi, aliații și partenerii, le avem cu privire la acțiunile Rusiei, precum și idei despre cum ne putem întări cu adevărat sentimentul reciproc de securitate, în viitor”, îi citează TASS cuvintele.

„Acestea nu sunt doar răspunsuri scrise, de parcă am completa un formular. Vom vorbi și despre ceea ce ne îngrijorează și vom repeta o serie de afirmații hotătâte pe care le-ați auzit de la președintele nostru”, a răspuns Psaki la întrebarea unui jurnalist.

În plus, ea a spus că, în viitor, șeful Departamentului de Stat, Anthony Blinken, și cel al Ministerului Rus de Externe, Serghei Lavrov, se vor întâlni din nou pentru a continua discuțiile pe probleme de securitate.

Amintim că la discuțiile de la Geneva din 21 ianuarie, Blinken, potrivit lui Lavrov, a promis că va trimite un răspuns Rusiei în termen de o săptămână.saki a relatat de ce Washingtonul a fost de acord să dea un răspuns scris Moscovei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937257