Hot News
La Gorlovka, militarii ucraineni au rănit doi copii, a declarat un oficial din Republicii Donețk
30/08
Pamfilova a cerut acces pentru străini la sistemul de monitorizare video a alegerilor din septembrie
31/08

Noul avion de linie MS-21 va efectua curse regulate începând din 2022

Foto: news.myseldon.com

Viitorii beneficiari ai avionului de linie vor putea alege cu ce motor vor putea exploata aeronava.

Noul avion civil pentru distanțe medii din clasa MS-21 va efectua curse aeriene regulate începând cu anul viitor, a anunțat șeful Corporației Aeronautice Unite (OAK), Iuri Sliusar, într-un interviu acordat prezentatorului emisiunii ”Moscova. Kremlin. Putin”, Pavel Zarubin.

După cum menționează cotidianul ”Moskovski Komsomoleț”, avionul de linie MS-21 este destinat celui  mai solicitat segment al pieței transporturilor aeriene de pasageri și este dezvoltat pe baza celor mai noi realizări din domeniul construcției de avioane. În prezent, programul de producție a aeronavei se află în etapa testelor de certificare și producție pentru primii clienți.

Versiunea de bază a aparatului cu motoare americane PW1400, aflată acum în teste de certificare, a primit numele MS-21-300. Se presupune că beneficiarii acestor aeronave vor putea alege cu ce motor anume vor putea exploata avionul. În plus, pe viitor se intenționează să fie lansate versiunile MS-21-200, care va dispune de 132 până la 165 de locuri, precum și MS-21-400, cu până la 250 locuri.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939872